X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Kaş Kirpik Bakımı Nasıl Yapılmalı

Kaş Kirpik Bakımı Kadınlar Külübü Hamilemiyim'de

Kaş Kirpik Bakımı Kadınlar Külübü Hamilemiyim'de

Gözler kalbin aynasıdır derler.Buğulu bakışlar,ok gibi kirpikler bir erkeği büyülemeye yetiyor. Bir çok kadın doğuştan gür  ve kıvrımlı kirpiklere sahipken , bir kısmı da seyrek yok denecek kadar az kirpiklere sahip. Biz seyrek kirpiklere sahip bayanlar için bir araştırma yaptık ve kirpikleri uzatan formülleri bulduk. Yazımızın devamın da uzun  ve gür kirpiklere sahip olmanın yollarını bulabilirsiniz.

Gözlerimiz bazen biz susar onlar konuşur.Anlamlı bir bakış bir çok cümleye bedel olur.Kadınlar için gözler önemlidir.Zira karşı tarafı etkileyen bakışlarıdır. Bir çok şarkıya konu olmuştur gözler, kirpik ler ..Sizlerde gözlerini konuşturmak  , karşı tarafı uzun kirpiklerinizle büyülemek  istiyorsanız önerilerimizi dikkate almanızı tavsiye ederiz.

kaş kirpik bakımı kadınlar kulübü

Günümüzde kirpik uzatma hakkın da  kozmetikler ,serumlar  bulunsa da çoğu aldatmacadan ileriye geçemiyor maalesef.İnternet ortamın da pek çok  bakım önerileri vardır kirpik hakkında. Bazıları işe yarıyor bazıları ise sonuç vermiyor.Şimdi sizlere  uzun ve gür kipriklere sahip olmanın formülünü vericem. Düzenli uygularsanız şayet istediğiniz kirpiklere kavuşabilirsiniz.

Kaş Kirpik Bakımı İçin Yapılması Gerekenler:

Öncelikle badem içi , soyulmuş sarımsak, fındık,argan yağı,zeytin yağı ve badem yağı tedarik edin. Fındık,badem içi sarımsak birer adet olacak. Bu malzemeleri bir güzel ezin ve üzerine badem yağı ,zeytin yağı ,argan yağını ekleyin. Bir gece dinlendirin Ertesi gün kulak temizleme çöpüyle kirpik diplerinize sürün. Gözünüze kaçırmamaya dikkat edin. Gözünüz aşırı yanar ve şişerse ,bulanık görürseniz, gözlerde yaşarma olursa  bu kürü bir daha uygulamayın. Ve gözleri iyice  yıkayıp arındırın. Herhangi bir reaksiyon göstermiyorsanız işlemi akşamları yapmaya çalışın.

Bunun yanısıra  kirpikleriniz için vazelin kullanabilirsiniz. Vazelin kirpikleri nemlendirerek besliyor. Aynı zamanda hacimli kalın ve gür kirpiklere sahip olmanızı sağlıyor. Vazelinide kulak çöpü ile kirpik diplerinize yediriyorsunuz. Bu işlemide akşamları yapamanızı öneriyoruz.Düzenli 1 hafta uyguladığınız taktirde  olumlu sonuçlar alırsınız.

Sık makyaj yapıyorsanız bunları da dikkate alın. Kirpiklerinize sık sürdüğünüz rimel kirpik dökülmelerine yol açabilir. Rimeli kirpiklerden çıkarmak için kesinlikle ıslak mendil kullanmayın.Bu şekilde kirpiklerinizi dökersiniz. Rimeli sabun ve su yardımı ile çıkarın