X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

İlişkiden sonra vajinamı yıkadım hamile kalırmıyım?

İLİŞKİDEN HEMEN SONRA VAJİNAYI YIKAMAK GEBELİĞİ ENGELLER Mİ ?

İLİŞKİDEN HEMEN SONRA VAJİNAYI YIKAMAK GEBELİĞİ ENGELLER Mİ ?

Merhabalar ben ismimi vermek istemiyorum 22 yaşındayım düzenli ilişki yaşıyorum ben ilişkilerimden sonra sürekli olarak vajinamı yıkıyorum acaba bu benim hamile kalmama engel mi şu anda bir korunma yöntemi kullanmıyoruz bazen içime de boşalması ile bitiyor ilişkilerimiz beni aydınlatır mısınız lütfen hamile kalmak istemiyorum ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz.

Evli olmayan yada evli olan çiftler tarafından sayfamıza sık yöneltilen sorulardan biride ilişki sonrası vajinal duşun gebeliği önleyip önlemediği. Öncelikle belirtelimki bu tür yöntemler gebeliği %100 engelleyen doğum kontrol yöntemleri değildir. Ayrıca vajinal duş yaparak enfeksiyon riskini artırır daha ciddi durumlara yol açabilirsiniz. Vajinaya sabun ,su yada herhangi kimyasal bir müdahale yapmamanızı istenmeyen gebelik için mutlaka uygun doğum kontrol önlemlerinin alınmasını öneriyoruz. Bir diğer soruda oral birliktelik sonrası cinsel birleşmede tükürüğün spermi öldürüp öldürmediği.Tükürük ,su kayganlaştırıcı maddeler spermi öldürür.

ilişki sonrası banyo yapmak hamileliği engeller mi

Vajinal darlık gibi bir durum söz konusuysa  jinekoloktan yardım istenebilir.Vazelin spermi öldürürmü diyede çok soru alıyoruz. Evet öldürür. Kimysal içerikli her şey spermi öldürür ayrıca  rahimde tahribata yol açabilir. Geleneksel yöntemlerle bu tür müdahalelerin yapılmamasını öneriyoruz .Gebelikten korunmak için  bir çok doğum kontrol yöntemi var bunlardan birini uygulayabilirsiniz. Yada gebelik istiyorsanız kimyasal içerikli hiç bir jelin kullanılmamasını öneriyoruz.Her iki, durumda mutlaka jinekoloğa danışın..

Cahilin cesaretinin çok büyük olduğunu daha önceden atalarımızın söylediği bir çok sözden anlıyoruz. Madem istenilmeyen bir gebeliğin oluşmamasını istiyorsunuz bu yaptığınız ilişkinin hemen akabinde vajinanın yıkanması sizin hamile kalmamanıza engel değil ki ? Eğer hamile kaldım mı diye düşünüyorsanız aşağıdaki konuya bakın.

Hamilemiyim İlk hafta gebelik belirtileri nelerdir

Haberi Okumak için Tıklayın

Daha ciddi korunma yöntemleri kullanmanızı size tavsiye ediyorum. Başka sorunuz var ise lütfen bizimle iletişime geçip bu konumuza isminizi yazmadan ulaşın sorularınızı yanıtlayacağımızdan emin olabilirsiniz.

HAMİLEMİYİM KADINLAR KULÜBÜ