X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Kayganlaştırıcı kullanmak hamile kalmayı zorlaştırırmı?

KREM TÜKÜRÜK KAYGANLAŞTIRICI JEM KULLANANLAR HAMİLELİĞİ ENGELLER Mİ ? Kadınlar Kulübü Hamilemiyim

KREM TÜKÜRÜK KAYGANLAŞTIRICI JEM KULLANANLAR HAMİLELİĞİ ENGELLER Mİ ? Kadınlar Kulübü Hamilemiyim

Hocam merhaba 1 yıllık evliyim. Birliktelik sırasında vajinamda kasılma ve ağrı oluyor. Tam anlamıyla birleşmede sıkıntı yaşıyorum.Bu yüzden kayganlaştırıcı kullanıyorum aynı zamanda bebekte istiyoruz.Kayganlaştırıcıların hamileliği engellediğini duydum bunun hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Kolay gelsin

İLİŞKİDE KAYGANLAŞTIRICI KREM jel TÜKÜRÜK GEBE KALMAYI ENGELLER Mİ ?

İlişki sırasında kayganlaştırıcı olarak tükürük veya diğer krem jel vs. gibi maddelerin kullanılması spermleri öldürerek hamileliği önleyebilir. Ayrıca yer çekiminin etkisiyle ayakta veya oturur pozisyonda kurulan ilişkide ya da ilişkiden hemen sonra ayağa kalkıldığında spermlerin rahim ağzındaki açıklıktan geçmeleri zorlaşır, ilişki sonrası kadının bir süre sırt üstü yatması hamilelik ihtimalini artırabilir. Her şeye rağmen tamamen sağlıklı bir çiftin hamilelik elde etme şansı her ay yüzde 25′tir. Hamilelik ve öncesindeki dönemde çiftlerin yüksek ısıya maruz kalmaktan kaçınmaları gerekir. Saunadan ve çok sıcak suyla banyo yapmaktan kaçınılmalıdır.

kayganlaştırıcı jel krem kullananlar

Ayrıca hamilelik ve hamilelik öncesi dönemde çalışma ortamında böcek öldürücü, kurşun, etilen oksit gibi kimyasal maddelere ve radyasyona maruz kalmaktan kaçınılmalıdır. Bu dönemde çamaşır suyu vs. gibi temizlik maddeleri kullanırken eldiven kullanmaya ve bu maddeleri solumamaya özen gösterilmelidir.

Günümüzde bilgisayar kullanımının yaygınlaşmasıyla video, display terminallerinden (bilgisayar ve televizyon ekranı) yayılan elektromanyetik alanın da hamilelere zararlı, olabileceği düşünülmektedir. Bu tip enerjiye maruz kalan kadınlarda düşük oranının arttığı gösterilmiştir. Bu zararlı etkiden korunmak için bilgisayar ekranından 80 cm. uzakta oturulması önerilir. Özellikle monitörlerin arka bölgelerinden uzakta oturmak gerekir.

Hamilemiyim İlk hafta gebelik belirtileri nelerdir

Haberi Okumak için Tıklayın

Doğum kontrol hapları en güvenilir doğum kontrol yöntemlerinden biri. Ancak doğum kontrol hapını uzun süre kullanan ve bırakan kadınlarda bir süre daha yumurtlama problemi görülebiliyor. Bu sebeple hamile kalmak için geçen süre diğer doğum kontrol yöntemlerine göre uzun olabiliyor. Bu uzamaya karşın, doğum kontrol hapı kullanımıyla kısırlığın arttığı konusunda herhangi bir kanıt yok. Doğum kontrol hapıyla korunan kadınlar hapları kullanmaya devam ederken de (örneğin kullanmaya yeni başladıklarında) veya kestikten hemen sonra hamile kalabilirler, bu durumda bebeğin sağlığı olumsuz etkilenmez.

Kayganlaştırıcı jel kullanarak hamile kalabilir miyim kullanmak zararlımı yorumlar 

Değerli kadınlarımız her türlü krem türükük kayganlaştırıjı jel ilişkide acı çekenlerin kullanacakları her şey hamileliğin önüne geçecektir. Zaten günümüz dünyasında hamile kalmanın ne kadar zorlaştığını biliyorsunuz. bu bakımdan jel kullananların dikkatli olması gerekiyor. Kullandığınız jel, tükürük, ve her türlü kremlerin içinde spermlerin anormalisini bozarak öldürecek bir çok kimyasal bulunmaktadır. Dolayısı ile yüzde yüz hamile kalamazsınız diyemesekte çok büyük etkisi olduğunu lütfen unutmayalım.

KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM ?