X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

SORU: Evde düşük nasıl yapılır?

SORU : EVDE NASIL DÜŞÜK YAPILIR ? Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'e gelen soru üzerine yazıyoruz.

SORU : EVDE NASIL DÜŞÜK YAPILIR ? Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'e gelen soru üzerine yazıyoruz.

Korunmasız ilişki sonrası  istenmeyen gebelikle karşılaşan bayanların bir çoğu evde düşük yapmaya çalışırlar.Evde düşük  yöntemi genellikle cinsel deneyimleri olamayan öğrenciler ve genç bayanlar tarafından korktuklarından ötürü tercih edilir.Düşükle ilgili sayfamıza sayısız ileti ve soru almaktayız.Bizde evde düşük yapma hakkında  detaylı araştırma yaparak bu makaleyi hazırladık.Evde düşük nasıl yapılır,evde düşük yapmanın sakıncaları nelerdir ,tüm detaylar yazımızda..

Evde düşük nasıl yapılır

Korunmasız ilişkiler istenmeyen gebelikler için risktir.Bir çok bayan kürtaj olmaktan çekindiği için evde düşük yapmayı göze almaktadır. Evde düşük yapma yöntemlerinden biride ilaçla  gebeliği sonlandırmak.Gebeliği sonlandıran  ilaçların doktor tavsiyesi olmadan kullanılması hayati riskler taşır..Düşük yapmak istiyorum ne yapmalıyım diyerek sağlığın tehlike altına girebileceği yöntemler kullanılmamalıdır. Endişeye  kapılıp internette her gördüğünüzü denemeyin.Düşüğün gelişme aşamaları ve sonuçları hakkında detaylı bilgi sahibi olun.. En doğrusu ilk olarak beklenmedik gebelikler de mutlaka uzman bir doktora veya en yakın bir hastaneye başvurmaktır.İstenmeyen gebeliklerde kürtaj yapılarak  gebelik sonlandırılabilmektedir. Kürtaj en sağlıklı ve en yaygın olan gebelik sonlandırma işlemidir. Sağlığınızı riske atmadan bu şekilde istenmeyen gebeliğe son verebilirsiniz...

İlginç düşük yapma yöntemleri

Haberi Okumak için Tıklayın

İnternet ortamında sayısızca istenmeyen gebelik için çareler arayan genç bayanlarımız kızlarımız.Ballandıra ballandıra anlattıkları çocuk düşürme ilaçlarını ,çocuk düşürme kürlerini,çocuk düşürme yöntemlerini kesinlikle uygulamayın. Sağlığınızı  hatta hayatınızı hiçe sayarak, kolaya kaçıp ilaç kullanmaya çalışmak büyük riskler oluşturmaktadır.

İstenmeyen Gebelik Kürtaj Kullanıcı Yorumları

Haberi Okumak için Tıklayın

Mutlaka uzaman bir hekime görünün ve sağlıklı bir şekilde bu durumdan kurtulun.10 haftaya kadar istenmeyen gebeliklerde kürtaj yapılarak  gebelik Düşük nasıl yapılır, düşük yapma yöntemleri sonlandırılabilmektedir.10 haftadan sonra kürtaj ve çocuk aldırma yöntemleri kesinlikle yasak olduğu unutulmamalıdır.Sağlıklı ve esen kalın..

Kürtaj Kaç Haftaya Kadar Yapılır

Haberi Okumak için Tıklayın

Hamileyim bu bebeği istemiyorum doğurmak istemiyorum

https://www.hamilemiyim.net/dusuk-yaptiran-hap-ru-486.html