X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Ters ilişkiyle hamile kalır mıyım? Ters ilişkinin zararları bilmeniz gereken her şeyi anlattık

Ters ilişkiye girdikten sonra kan gelmesi, ters ilişkiyle hamile kalınır mı ters ilişkiden gebelik oluşur mu ? Ters ilişkinin zararları ve bilmeniz gereken her şeyi aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını bu konumuzdan sizler için anlatıyoruz.

Ters İlişki Nedir Kimler Yapar Nasıl Yapılır ?

Ters ilişki adından da anlaşılacağı üzere anal yol ile cinsel birliktelik diye adlandırılır. Ters ilişkinin zararlarını birazdan sizlere anlatacağız.  Ters ilişkiyi genelde ileride evlenecek olan hanım kızlarımız sevgililerin isteklerini geri çevirmemek adına yapıyorlar. Biz işin dini ya da toplumsal olarak yargılanması taraftarı değiliz. İnsan hayatı kendine özeldir. Dileyen dilediğini kendi kalbi ve akli duygularına göre yapar ya da yapmaz. 

Ters İlişkiye Girmenin En Kolay Yolu Nedir ?

Böyle bir ilişkiye girmenizi tasvip etmesek te yapmayı düşünenleri korumak ve bilgilendirmek adına söylemek istediklerimiz var.

  • Kesinlikle kayganlaştırıcı kullanın.
  • Temizliğe son derece önem verin.
  • Prezervatif kullanın

Ters İlişkiye girdikten sonra kan gelmesi Vajinadan Kan gelmesi olur mu ?

Değerli hanımlar, ters ilişkiye girildiğinde yukarıdan sizler için yazdığımız bölümlere ve önemli hususlara dikkat etmez iseniz kanama durumu olabilir bunun anlamını hemen anlatalım sizlere. Böyle bir ilişkide olduğunda,  yani penisin gireceği anüs bölgesi çok dar olduğundan dolayı anüs kısmında çatlamalar ve yırtılmalar meydana gelecektir bu bakımdan kanamalar olabilir. Normal bir durumdur. Geçmeyen bir kanama olduğunda mutlaka doktora gitmeniz gerekiyor. Anal ilişki ile vajinada kanama meydana gelmez sizler o bölümü sildiğinizde vajinamdan kan geliyor diye düşünürsünüz ama aslında kanayan bölüm anüstür. 

Ters ilişkiye girmek dini nikahı bozar mı Normal Nikahta Boşanma Sebebi midir ?

Dini olarak " kadınlarınıza önden yaklaşın " açıklamasını yazdıktan sonra tevbe edilmesi ile dini nikahınıza hiç bir şey olmaz iken, Resmi nikahlı olan ve eşi tarafından ters ilişkiye zorlanan kadınlarımız için alınmış kararlar ve boşanma sebebi olarak kabul edilmesi yolunda davalar var. Evet resmi nikahta boşanma sebebidir. 

Ters ilişkiye girmiş biri nasıl anlaşılır ? Ters İlişki Belirtileri Nelerdir ?

Anüs bölgesinde, bu ilişkiyi çok fazla yaşamış olan kişilerde bollaşma meydana gelecektir. Bunun bakarak anlaşılacak bir yöntemi yoktur. Belki doktorlar anlayabilir ama sizler bu bölgede yapacağınız ilişki ile kolaylıkla yapmanızla bunu anlayabilirsiniz. 

Ters ilişkiye girip tövbe etmek nasıl yapılıyor ?

Bu dediğimizin İslami olarak bir duası yok kardeşlerim. İşin öze tamamen samimiyetten geçer. 2 rekat namaz kılıp bu yaptığınız yanlış şeyi bir kez daha yapmayacağınız ile ilgili ihlasla ve samimiyetle tövbe etmeniz yeterli olacaktır. İşin aslının samimiyet ve bu olayı bir kez daha yapmamak üzere inanmak olduğunu unutmayınız. Belirttiğimiz üzere özel bir duası yoktur. Tüm günahlardan dönülmesi gibi tövbe etmek gerekiyor.

TERS İLİŞKİYLE HAMİLE KALINIR MI YORUMLAR TIKLAYIN

hamilemiyim.org sayfamıza her gün anal ilişki sonrası hamile kalınıp kalınmayacağı konusunda bir çok soru geliyor. Bu soru hakkında detaylı bir yazı hazırlayıp konuya değinmiştik. Sorulan soruların ısrarı dolayısıyla bu konu hakkında tekrar sizleri bilgilendirmek için anal ilişki hakkında gelen soruları  değerlendirdik. Anal ilişki hakkındaki tüm detaylı bilgileri konumuzda bulabilirsiniz.

CİNSELLİK SORUNU GÖNDER CEVAPLAYALIM TIKLAYIN

Ters ilişki ile hamilelik olur mu?

Arkadan ilişki ( ters ilişki)  penisin vajinaya değil,  makata (anüse) sokulmasıdır. Anal ilişki ile hamileliğin oluşması söz konusu değildir. Gebeliğin oluşması için spermin vajina içine girmesi ve rahime ulaşması gerekmektedir. Hamilelik boyutu dışında insan sağlığına zararları  vardır ters ilişkinin. Anüs  sinirler açısından çok duyarlı bir bölgedir. En fazla  6-7 cm. çapa kadar genişleyebilirler. Sert  anal ilişki kurulması halinde bu bölgedeki dokularda yırtılmalar  ve kanamalar ortaya çıkabilir.

Cerrahi operasyonla tedavi edilen yırtılmalar  ciddi sağlık sorunlarına yol açabilmektedir. Doğal olmayan bu ilişki cinsel yolla bulaşan hastalıklara da davetiye çıkarır. Bağırsaktaki mikropların vajinaya kolayca taşınabilmesi olasılığı gayet yüksektir. Zaman içinde anüste bir gevşeklik ortaya çıkabilir ve bu sebeple kadın dışkısını kaçırır duruma gelebilir. Bunların yanı sıra islami açıdanda tesr ilişkiye girmek haramdır.İslam dini de anal ilişkiyi ayetlerin ışığında kesinlikle yasaklamaktadır.

Ters İlişki sonra ağrı nasıl geçer ? Ağrıdan kurtulma yolları Nelerdir?

Bu tür ilişki sonrasında makat bölgesinde inanılmaz yanma ve baskı hissedebilirsiniz. Bunun için sıcağa yakın yapılacak bir banyo ilgili bölgedeki kasları gevşeteceğinden dolayı rahatlama sağlayacaktır. Ağrı kesiciler le de destekleme yaparak rahatlayabilirsiniz. 

Özetlersek; Bir kadının hamile kalabilmesi için  spermlerin vajinaya bırakılması gerekir. Ters ilişki ile gebe kalınmaz. Ters ilişki sırasında akan spermleri vajina içine sızma yaparsa gebelik oluşabilir. Unutulmamalıdır ki  korunmasız her ilişki gerek istenmeyen gebelik açısından gerekse sağlık açısından risktir.