X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Acaba hamilemiyim hesaplama

Acaba hamilemiyim Hesaplama nasıl yapılıyor nasıl olur ? Hamile olduğumu nasıl anlayabilirim diyenlere tüm ayrıntılar kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Acaba hamilemiyim Hesaplama nasıl yapılıyor nasıl olur ? Hamile olduğumu nasıl anlayabilirim diyenlere tüm ayrıntılar kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Planlı gebelik düşünen yada plan yapmaksızın adet döngüsü değişen ve üzerinden bir kaç gün geçen her kadın gibi siz de " acaba hamile miyim nasıl hesaplarım " şeklinde soruları ard arda google üzerinden arıyorsunuz. Hatta arayarak geldiğiniz sitelerden birisi de biziz.

Sitemiz üzerinden tüm sorularınızı sorunlarınızı içtenlikle açıklamaya ve araştırarak sizlere yalın ve doğru bilgiler vermeye özen gösteriyoruz. Konu ile ilgili açıklamaları yapmadan önce, sitemizin herhangi bir doktor muayenesi yerine geçmeyeceğinin altını önemle çizmek istiyoruz.

Hamile miyim nasıl hesaplarım nasıl anlarım ?

Her kadının ortalama adet döngüsü 28 günde bir olur. Her kadının diyoruz çünkü bu duruma göre değişiklik gösterir. Hava durumundaki değişiklikler, stres durumu, üzüntü durumu... adet döngünüzü değiştiren onlarca neden olabilir. Bu tür bir durumda sizler son 3 aylık adet ortalamanızı almalısınız.

Örneğin; sürekli olarak 28-30 günde bir adet olan bir kadın bunu baz alarak adet döngüsündeki değişikliklerde bu tarihe dikkat etmelidir. Örneğin hiç hayatında 35 günde bir adet olmamış bir kadın adet döngüsü değiştiğinde hamile yada hamile olmadığını hesaplayabilir. Bunun için reglinizin geçmesi gerekiyor. Eğer regl üzerinden 3-5 gün gibi bir gecikme oldu ise siler BETA HCG testi yaptırarak bunu net olarak öğrenebilirsiniz. Diğer eczanelerdeki testler bu kadar küçük bir gebeliği çoğu zaman malesef ölçümlememekte. Onun için sizler kandan gebelik testi yaptırmalısınız.

BETA HCG TESTİ NE ZAMAN YAPILMALI ?

Konumuz üzerinden sizlere net olarak bu hususta bilgiler sunmaktayız. dileyen kişiler bu konuyi inceleyerek daha net bilgiler edinebilirler. Beta HCG ile alakalı aşağıda yer alan linklerini verdiğimiz konular üzerinden de ayrıca merak ettiklerinize bakabilirsiniz. Sitemizde bulunan beta hcg konuları başlıkları aşağıdaki gibidir.

* Beta hcg değerleri kaç olmalı

* Beta Hcg değerleri ne zaman yükselir

* Beta HCG testi örneği

Bu koduna anlaşılacağı üzere sitemiz üzerinden sizlere otomatik olarak hamile olup olmadığınızı gösteren bir hesaplama ve yardımcı online sorgu programı yapmadık. Yapsa idik sizlere yalan söylemiş olurduk. Hiç bir hesaplama şekli sizin net olarak hamile olup olmadığınızı ortaya koymaz. En iyi sonucu kişisel olarak yaptığınız testler verir unutmayın arkadaşlarım.

Bu konu ile alakalı sıkıntılarınızı ve sorularınızı sitemiz üzerinden sizlere içtenlik ile cevaplıyoruz. Lütfen konumuzun altındaki yorum bölümünden bizlere iletmek istediğiniz sorularınızı yönlendirin.

KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM HESAPLAMA