X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Adetim 1 2 3 4 5 6 7 gün geçti hamilemiyim ?

ADETİM 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 GÜN GEÇTİ HAMİLEMİYİM ? Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de

ADETİM 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 GÜN GEÇTİ HAMİLEMİYİM ? Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de

Sitemize en fazla gelen sorulardan birisi de adetinin gün bazında geçmesiyle kadınlarımızın hamile olup olmadıklarını hissediyor olmaları ve bu hususta bizlere sorular göndermeleri. Bunun için sizlere güzel bir yazı hazırlıyorum kızlar bu yazıdakileri okumadan hamilelik testi yapmanıza gerek olmadığının önemle altını çizmek istiyorum.

ADETİM 2-3-4-5-6 GÜN GEÇTİ HAMİLEMİYİM 

Değerli arkadaşlarım adetiniz geçti ise bunun bir çok sebebi olabileceğini unutmayınız. Eğer birlikteliğiniz yok ise öncelikle adetinizin gecikme sebebi antibiyotik ilaç kullanımı olabilir bu hususta sitenin yazdıklarını ve değerli kullanıcılarının yorumlarını okumanızı tavsiye ediyorum sizlere. Her türlü ilaç kullanımı nezle grip ilaçları ve hatta ağrı kesiciler bile adetinizi kesinlikle geciktirecektir öncelikle bunu bilmenizi istiyorum. Eğer hamile kalamıyor iseniz aşağıdaki yazı tam sizlik incelemenizi tavsiye ediyorum.

Hamile Kalmanın Yolları Nasıl Hamile Kalacağım

Haberi Okumak için Tıklayın

BİRLİKTELİK YAŞAMADIM ADETİM 4 5 6 GÜN GEÇTİ HAMİLEMİYİM ?

Öncelikle birliktelik yaşamayan kadınlarımızın hamile kalma ihtimalleri zaten sıfır arkadaşlarım. Sürtünme yolu ile ilgili de dileyenler aşağıdaki YAZIYI inceleyebilirler. Zira sürtünme ile de hamile kalınma ihtimali malesef bulunmakta.

İlişkide zevk suyu geldi hamile kalırmıyım ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Adetinizin üzerinden geçti ise ve bir türlü adet olmadıysanız ve birliktelik yaşayıp ta ben hamilemiyim diye düşünüyor iseniz bazı belirtilerin sizlerde bulunması kesinlikle gerekiyor. Aşağıda yer alan konumuzdaki belirtiler sizde var ise mutlaka test yapmanızın zamanı geldi de geçiyor demektir.

Hamilemiyim İlk hafta gebelik belirtileri nelerdir

Haberi Okumak için Tıklayın

 

HAMİLEMİYİM HANGİ TEST YÜZDE YÜZ HAMİLEMİYİM SONUÇ VERİR ?

Anne olmak isteyen bir çok bayan tarafından sayfamıza sık yöneltilen sorulardan biride adet dönemime daha var test yapsam hamile olduğum çıkarmı?Bizim size tavsiyemiz mens tarihinde gecimeniz olmadığı taktirde test yapmamanız. En az 3 günlük bir gecikmenin söz konusu olması lazım.Gecikme olmadan yapılan testler yanıltıcı olabilir. Arkadaşımla ilişkide bulundum daha sonra hemen gidip gebelik testi aldım sonuç negatif çıktı. Kesinlikle hamile olmadığımdan emin olabilirmiyim? şeklinde sorular sıkça sorulmaktadır. Test en erken yumurtlamadan sonraki 8-9. günde saptanabilir. Ancak yumurtlamanın geç olması, embryonun beklenenden daha geç yerleşmesi gibi nedenler ile bu dönemde yapılan idrar testi genelde negatif çıkar.Ayrıca şunuda belirtelim.Çubuk testler %100 cevap vermez Gebelik testinin sonucu okunurken testin kullanma kılavuzunda belirtilen zaman süresince beklenmelidir. Test bozuk olduğunda yada tarihi geçtiğinde hatalı sonuç verir.

Adetim Geçti Hamilemiyim ?

NOT: Her adet geçmesi hamilelik olarak değerlendirilmemelidir. Söz konusu adetin gecikmesinin birden çok sebebi olabilir ve bu sebepler çoğu zaman hamilelik olmuyor Aspirin soğuk algınlığı ani soğuk ani sıcak üzüntü kederli durum geçirilen her türlü hastalık. Ağrılardan dolayı antibiyotik adeti kesecektir. Değerlendirmeleri ona göre yapmanız gerekiyor.

Oysa HCG testinin yanılma payı yoktur ve kesin cevabı hcg testiyle alabilirsiniz.Özetle Mensinizde gecikme olmadan test yapmanızı önermiyoruz hatalı sonuçla hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.Gebelik emaresi taşıyan mens gecikmesi en az 3 olursa hcg testi yapmanızı öneriyoruz.Sağlıklı günler dileklerimizle...