X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Soğan Suyu Kürü Kullananlar Faydaları Yapılışı Tüm Cevaplar Burada

Soğan Suyu Kürü Ne İşe Yarar ? Soğan kürü kullananlar kadınlar kulübü hamilemiyim'de 

Soğan Suyu Kürü Ne İşe Yarar ? Soğan kürü kullananlar kadınlar kulübü hamilemiyim'de 

Bilgisine ve araştırmalarına tamamen güvendiğim Prof. Dr İbrahim Saraçoğlu'nun Show Tv'deki Saba'nın proğramında belirttiği soğan suyu kürü bir çok hastalıklara iyi geliyormuş kızlar. Vajinal akıntılara karşı uygulanan soğan suyu kürü bunun yanında, çikolata kiste erken menopoz ve 3 santimden küçük miyomlarla birlikte adet düzensizliği polistik over gibi şikayeti olan sevgili hanımların için iyi bir çözüm yöntemi olmaktadır ve yumurtalıklarda oluşan kisti ise tamamen yok etmektedir diye anlatıldı.

Soğan Suyu Kürü Kullananlar Nasıl Hazırlanıyor ?

Öncelikle iki bardak klorsuz suya ( hazır su da tavsiye ediliyor ) hiçbirşey koymadan kaynatıyorsunuz. Daha sonra orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi kabuklarını soyduktan sonra 4 e bölerek kaynamakta olan suyun içine atıyorsunuz. Ağzı kapalı olarak 5 dakika kadar kaynayan bu suyu ocaktan indirerek ılımaya bırakıyorsunuz. Daha sonra içindeki soğanları atarak bir süzgeçten geçirin. Sıcağa yakın da yani ılıktan sıcak gibi tüketeceksiniz. Yudum yudum içecekseniz. Kesinlikle sabah ve akşam aç karnına tüketeceksiniz. Sorularınız olur ise bizlere ulaşın lütfen.

Çikolata Kisti İçin Soğan Kürü Kullananlar

Haberi Okumak için Tıklayın

Soğan Kürü Ne Zaman İçilir ?

Soğan özellikle Japonya ve uzak doğu ülkelerinde ilaç gibi kullanılıyor. İlaç değil ama doğal olan bu yöntemleri dediğimiz gibi uzak doğu ülkelerinin tamamı kullanıyor. Özellikle Japonların ne kadar sağlıklı ve uzun yaşadıklarını gördüğünüzde sofralarınızdan eksik etmemeniz gerekiyor. Tabiki biz sizlere bugün bu soğan kürünün ne zaman içileceği hususunda bilgiler vermek istiyoruz. Bizler hamilelik konularını sitemizden yazıyoruz hamilelikle ilgili özellikle bebeği olmayan annelerin imdadına yetişen soğan kürü ne şekilde ne zaman içiliyor ?  Sizlere anlatacağımız yöntemler ile 15 gün boyunca içilmelidir. Ocakta özellikle beş dakika kaynattıktan sonra biraz soğutarak içeceksiniz her defasında yeniden hazırlamanız gerekiyor tam etki edebilmesi için.

soğan suyu kürü kullananlar kadınlar kulübü hamilemiyim

Soğan Kürü ne zaman başlamalı başlanılmalı kadınlar kulübü hamilemiyim kullanıcıları ?

En çok merak edilen sorulardan birisi budur ne zaman başlayacağınızı bilmeden tam olarak etki etmesini bekleyemezsiniz kızlar. Zamanını sizlere yazıyorum. Lütfen başlama ile ilgili tüm yazdıklarıma harfiyen uymaya özen gösterin. Regl bitiminden 2 gün sonra kullanmaya başlayın. Adetten önce ya da adet iseniz kullanmayacaksınız bu son derece önemlidir.

Soğan Kürü Nasıl Kullanılır ? Ne şekilde kullanılıyor ?

Kaynattıtan sonra soğuyan bu sıvıyı bir su bardağı öğlen yemeğinden ön dakika önce ve aynı şekilde akşam yemeğinden 10 dakika önce içeceksiniz. Bu süre toplamda 15 gün kadar devam edeceksiniz arkadaşlarım. daha sonra bu kürü sonlandıracaksınız.

Soğan suyu kürü hangi soğanla yapılır ?

Soğan suyu kürünü bildiğimiz dışı kahverengi kabuğu olan soğanla yapacaksınız. Başka hiç bir soğanla kırmızı beyaz soğanla sonuç alamazsınız boşuna yapmayın. Sadece kahverengi soğanla yapacaksınız. Anadoluda 155 farklı tür soğan bulunmakta sadece kahverengi dış kabuğu olanla yapacaksınız.

Soğan suyu kürü sabah aç karnına içilir mi ? Nasıl İçeceğim ?

Kesinlikle sabah aç karnına tarifini verdim sizlere yudum yudum bir dikişte değil de yudum yudum içeceksiniz.

Soğan Kürü kaç gün yapılmalı devam edilmeli ?

Soğan kürünü yukarıda belirttiğimiz gibi adetinizin tam bitiminden 2 gün sonra başlayacaksınız zaten sizlere nasıl yapılacağını yazmıştım. Bu küre 15 gün boyunca devam edeceksiniz. 15 günden daha fazla tüketilmesi kesinlikle tavsiye edilmiyor. 6 ayda en fazla 15 gün kullanacaksınız lütfen daha fazla tüketmeyiniz. Yani başladıktan sonra 15 gün kullanıp 6 ay ara vermeniz gerekiyor fazla tüketilmesi size zarar verebilir. Mide rahatsızlığı, ülker gastrit hastalığı olanlar bu kürü kullanmasınlar önerilmemektedir.

Soğan kabuğu düşük yaparmı ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Soğan kürü içtikten kaç gün sonra adet olunur ?

Adetinizin bitiminden 2 gün sonra 15 gün tam anlamı ile yaptıktan sonra adetlerinizin de düzene girdiğini göreceksiniz. Normal adet zamanınızda adet olacaksınız kaç günde bir adet oluyor iseniz yine o vakitte adet olacaksınız. Adetleri düzensiz olanlarda bu sayede adetlerini düzene koyabilirler.

Soğan suyu kürü kaç günde etkisini gösterir ?

Soğan suyu kürünü dediğimiz gibi kullanmaya başladıktan 15 sonra etkilerini özellikle adetlerinizde düzensizlik var ise görmeye başlayacaksınız. En erken iki hafta içinde etkisini gösterip özellikle idrarda atımın ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz. Hamilelik için ise etkilerini yine hamile kaldığınızda göreceksiniz. Kesinlikle ama kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Hamilemiyim.org

Soğan suyu kürü faydaları nelerdir ?

Bizler sitemizde özellikle miyom ve hamile kalamayan kadınların kullanması gerektiğini altını çizerek her konumuzda belirtiyoruz. Polistik over olanlar bunu kullanmalılar 5. cm dan daha küçük polistik overler için kullanacaksınız. Miyoma karşı korur

  • Rahim kanserine karşı korur.
  • Miyoma karşı sizleri korur.
  • Çikolata kistinden korur.
  • Koruyucu önleyici ve ortadan kaldırıcıdır.
  • 5 santim boyundaki çikolata kistini yok eder.
  • Yağ yakımını arttırır.
  • Soğuk algınlığında kalkan görevi görür
  • Polip tedavisinde regl bitişinden 2 gün sonra başlandığında sonuç verir.
  • Zayıflamaya son derece yardımcıdır.
  • Ödem atmada yüzde yüz güvenle kullanabilirsiniz.
  • Çocuklarda yetişkinlerde preslenmiş soğan suyunu iki damla damlattığınızda kulak ağrılarını geçirir.
  • Grip ve üst solunum yolları enfeksiyonlarına karşı mükemmel bir önleyicidir.
  • Menepoz ve menepoz sonrası gelişen vertigo hastalığını yok edebilirsiniz.
  • Kulak çınlaması hastalıklarını yüzde yüz geçirmektedir.

 

NOT :  Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Her defasında günlük hazırlamak için bu karışımları yenileyeceksiniz. Yani çok yapayım hazırda olsun kullanayım olmayacak.

Soğan kürü kullanıp hamile kalanlar

Evet değerli anne adayları. Günümüzde soğan kürü kullanarak hamile kalan bir çok kadının olduğuna kendim şahit oldum. Dönem dönem özellikle ben de soğan kürünü kullanarak menopoz sonrası ağrılarımı gidererek, idrar yolu sıkıntılarını bu sayede attım. Soğan kürünü kullanarak hamile kalabilirsiniz. Mutlak suretle deneyin. Ben aklıma gelen her şeyi bu makalede sizler için bir araya getirdim. Eksik olduğunu düşündüğünüz yer var ise bana sorularınız ile ulaşın konuyu daha da zenginleştirelim. Bu kürü kullanan kadınlar yararı olduğunu söylemişler mutlaka deneyin kızlar.

Soğan Suyu Kürü Kullananlar Kadınlar Kulübü Hamilemiyim