X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

SORU: Beta hcg değerleri kaç olmalı

Beta Hcg Değeri kaç olmalı ve örnek sonuçlar kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Beta Hcg Değeri kaç olmalı ve örnek sonuçlar kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Dünya üzerinde hamilemiyim diye düşünen kadınların hamile olduklarını yüzde yüz doğru şekilde yanılmadan gösteren kandaki progesteron değerlerine bakan kan testi sonuçu yüzde yüzdür arkadaşlarım. Hata yanılma payı asla yoktur. Tabiki belirli şartlarda yaptırır iseniz hata yanılma payı yoktur. Örneğin daha adetine on gün olan bir kadın kandan beta hcg testi değerlerine baktırır ise sonuç muhtemelen hamilelik olsa bile negatif çıkacaktır. Oysa ben bhcg testine baktırdım hamile değildim nası hamile kalmışım diye düşünecek bir kadın ister ismez. Dediğimiz gii belirli şartlar altında bakıldığında sonuç yüzde yüzdür. Asla yanılma payı yoktur.

Selamlar sevgili anne adayları daha önceden sizlere Beta Hcg değerleri konumuzda da belirtmiş ve yine aynı konu üzerinden siz değerli kadınlarımızın çıkan değerleri üzerinden fikir ve görüş alışverişinde bulunmuştuk. Sadece tablo olarak değerleri merak edenler için bu konu altından değerleri bir kez daha yazıyorum sizlere.

kan-testinden-bhcg-değerleri-değerlendirme

BETA HCG GEBELİK DEĞERİ KAÇ OLMALI TEST NASIL YAPILMALI ?

Beta hcg değerlerinize baktırmadan önce isterseniz HAMİLELİK BELİRTİLERİ konumuza bakarak öncelikle sizlerde gebeliği oluşturacak değerlerin ve belirtilerin olup olmadığı hususunu kontrol ediniz. Eğer burada yazan belirtilerden bir yada birden fazlası sizde var ise ondan sonra beta hcg testini yaptırmaya karar veriniz. Hamile olduğunuzu düşünüyor iseniz beta hcg testi yaptırmak için lütfen bu kriterlerin sizde olup olmadığına dikkat ediniz.

Beta hcg testi ne zaman yapılmalı : Beta hcg kan gebelik testini yaptırmak için öncelikle adetinizin üzerinden geçmesi gerekiyor biliyoruz çok fazla aceleciyiz bunun için sizlere net sonuç alabilmeniz için en fazla adetinize 2 gün kala kandan hamilelik testini yaptırmanızı öneriyoruz. Daha önceden lütfen test yaptırmayınız. Sonuçları net olmaz ve hamile iseniz ortaya çıkmaz. Örnek sonuçlar sitemiz üzerinden gönderildiğinde sizlere hamile olup olmadığınızı değerlerinize bakarak bizler söyleyebiliriz.

Bhcg testi yaptırdı iseniz ve sonuç elinizde ise bize sorular yöneltebilirsiniz. Bhcg örnek sonuçlarına bakarak aşağıdaki değerlerle sizler de kaç haftalık hamilesiniz ya da hamile misiniz değilmisiniz kendiniz öğrenebilirsiniz. Kaç hafta gebeyim konumuzdan da hamileliğinizin kaç haftalık olduğunu öğrenebilirsiniz. Anlayamadığınız her türlü durumu bizlere iletin uzmanlarımız cevaplandırsın.

Son adet tarihinden itibaren Beta Hcg Kan Testi Örnek Değerler Değerlendirme

geçen hafta sayısı DEĞER

3. hafta 5 – 130

4. hafta 75 – 2.600

5. hafta 850 – 20.800

6. hafta 4.000 – 100.200

7/12. hafta 11.500 – 289.000

13/16.hafta 18.300 – 137.000

17/24.hafta 1.400 – 53.000

25/40.hafta 940 – 60.000

beta hcg, bhcg değerleri, betahcg değerleri, beta hcg sonucuna göre hamilelik, beta hcg sonucuna göre gebelik

Gebelik İçin Beta hcg değerleri kaç olmalı Kadınlar Kulübü Hamilemiyim