X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Yüzde Yüz Hamilelik Belirtileri Arayanlar

Yüzde yüz hamilelik belirtileri nelerdir? Hamilemiyim Kadınlar Kulübün'de

Yüzde yüz hamilelik belirtileri nelerdir? Hamilemiyim Kadınlar Kulübün'de

Hemen hemen her kadın gibi sizler de bebek özlemi çekiyorsunuz ve hamilemiyim ya da değilmiyim diye düşünmeden alamıyorsunuz kendinizi. Fakat soru şu ? Gerçekten hamile misiniz ? Yüzde yüz hamile olduğumu nasıl anlarım diyenlerden iseniz doğru adreste olduğunuza emin olabilirsiniz. Bilinen atadan dededen kalma koca karı yöntemleri dahil olmak üzere sizlere yüzde yüz gebe misiniz anlatacağız. Hazır mısınız ?

Yüzde Yüz Hamilelik Belirtileri Şunlardır

  • Öncelikle adetinizde kesinlikle ama kesinlikle gecikme olacak ilk şartlardan birisi bu
  • Göğüslerde hassasiyet biraz irileşme dokunduğunda batma hissi olacak
  • Karında sağda ya da solda batmalar olacak
  • Yorgunluk hissiniz keyifsizlik olacak
  • Yemeklere karşı hassasiyet gelişmiş olacak kokulara karşı duyarlılık
  • Midelerde biraz bulantı eski iştahın olmaması
  • Akıntılarınızda sarımsı ya da kahvemsi renkte salgıların artmış olması gerekiyor

Yukarıda yazdığımız belirtiler sizde var ise hamilemiyim diye artık kendi kendinizi yiyip bitirebilirsiniz. Çünkü hamile olma ihtimaliniz baya yüksek görünüyor.

PEKİ YÜZDE YÜZ HAMİLEMİYİM NASIL ANLAYABİLİRİM ?

En fazla gelen sorulardan birisi bu arkadaşlarım. Özellikle Türk Kadını çok aceleci ve kafaya takan bir yapıya sahip olduğundan dolayı hamilelik testlerini çok erken yapıyorlar. Bu bakımdan gebelik başlamış olsa bile yapılan testlerden bunu net olarak anlayamıyorlar. Bu testi yapacak iseniz adetinizin geçmiş olmasına özen göstereceksiniz geçmemiş ise boşuna test yapmayın sonuç alamazsınız.

GEBELİK TESTİNİ DAYANAMADIM YAPTIM İKİNCİ ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI

Hah işte şimdi zurnanın zırt dediği yerdeyiz. O kadar size erken yapmayın dedik ama siz dayanamadınız ve gebelik testini eczaneden alarak yaptınız. Eee peki silik çıktı bu ne anlama geliyor şimdi hamile miyim değil miyim bana onu söyleyin :) Acele etmeyin anlatıyoruz. Şimdi bu testin nasıl yapılacağını anlatalım ona göre kararı siz verin. Bu testi ( erken gebelik testini dayanamayıp yaptı iseniz ) sabah idrarlarınız ile yapacaksınız. Testi yapıp maksimum 10 dakika içinde ikinci çizgiyi silik gördü iseniz hamilesiniz demektir. Yok ben yarım saat bi saat bekledim diyorsanız testi yanlış yaptınız hamile değilsiniz.

Gebelik testi ne zaman yapılır ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Bu konu size yardımcı olacaktır. Hamilelik testinin ne zaman yapılacağını daha önce sizlere anlatmıştık konumuzu acilen inceleyiniz.

PEKİ BİR DE BU YERLEŞME KANAMASI VARMIŞ YA BEN ÖYLE OLDU İSEM NE YAPACAĞIM ?

Yerleşme kanaması tabiki var ama bu konu üzerinden onu sizlere uzun uzadıya anlatmak zaman kaybı diye düşünüyorum. Yazdığımız şeyleri bir kez daha yazmanın faydası olmaz size siz de yerleşme kanaması mı diye düşünüyor iseniz aşağıdaki konuya göz atın isterseniz.

SORU: Hamilelikte Yerleşme kanaması nasıl olur nasıl anlaşılır

Haberi Okumak için Tıklayın

Kafa karıştırıcı gibi gelse de kızlar, sizlere hemen aşağıdan YÜZDE YÜZ HAMİLELİK BELİRTİLERİ NELERDİR yazmıştım daha önceden inceleyin kafanıza takılan ne olur ise olsun bana konular üzerinden ulaşabilirsiniz. Sorularınızı titizlikle inceler ve cevap veririm. Fakat sizin mutlak suretle olabildiğine fazla ayrıntı vermeniz yaş adet tarihi en son regl tarihiniz gibi şeyleri vermeniz gerekiyor.

Hamilemiyim İlk hafta gebelik belirtileri nelerdir

Haberi Okumak için Tıklayın

Yukarıda yazılanlar tamamen size uyuyor ve ben hepsinden öte tek başıma gideyim hamile miyim değil miyiz yüzde yüz öğreneyim diyor iseniz sizin artık BETA HCG TESTİ yapmanızın tam zamanı gelmiş demektir. BETA HCG TESTİ YÜZDE YÜZ HAMİLEMİSİNİZ SONUÇ VERİR

Aşağıdaki konudan tüm ayrıntılar yazılmıştır inceleyebilirsiniz.

Beta HCG testi örneği

Haberi Okumak için Tıklayın