X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Adet söktürücü bitkisel kürler kür tarifleri

Doğal Evde Adet söktürücü kürler kür tarifleri aspirin kullanımı bitkisel kür Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de

Doğal Evde Adet söktürücü kürler kür tarifleri aspirin kullanımı bitkisel kür Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de

Adet olacak olan bir kadının vücudunda salgılanan progestron hormonu tam da bu işi yapıyor. Sizler dönem dönem adetlerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Adetim gecikti diyenler onun haricinde herhangi bir ilişkisi olmadığı halde adet olamıyorum kasıklarım ağrıyor  diyenler. Streses girenler hamilemiyim diye düşünenler hatta kaç gündür adet olmadım diyenler sizler için kapsamlı bir yazı hazırlayarak nedir ne değildir nasıl olunur neler yapılabilir soruları noktasında bilgiler vermek istiyorum.

Bir Kadın Neden Adet Olamaz Neden Adet olur ?

Kadınların yaşları 9-13 olduğunda adet olmaya başlarlar. Bu kişiden kişiye bünyeden bünyeye göre değişkenlik gösterecektir. Tabiki bu durumun en büyük sebebi ise hormonal gelişmelerdir. Bir kadın adet oluyor ise vücudu artık yumurta üretiyordur ve hamile kalabilir demektir. Adet döngüleri düzenli olanlar yani 28 günde bir adet olanlar olduğu gibi yine hormonlara bağlı olarak adetlerinde sarkmalar olan ve bu süreleri değişen kadınlarımızda bulunmaktadır.

Adet Neden Gecikir Gelmez ?

Bunun bir çok nedeni oluyor sevgili kadınlar. Bilmeniz gerekenleri sıralayalım sizlere. Çok büyük sevinç üzüntü durumu, memleket ve hava değişimi hatta tatile bile gitmek, ilaç kullanmak ağrı kesici dahil olmak üzere kullanılan ilaçlar, nezle grip durumu.... bu liste uzadıkça uzayacaktır. Çok uzun zamandır adet olamıyor iseniz doktora gitmenizin tamanı gelmişte geçiyor demektir. Tabiki sizlerin yaşları 40 ve üstünde ise belkide menapoza girmişsinizdir de haberiniz yoktur. Kulaktan dolma şeylere bu tür bir durumda iseniz tamah etmeyin bakmayın doktora gidin sorununuz net olarak ortaya çıksın.

ADET SÖKTÜRÜCÜ KÜRLER Asprin kürünü denediniz mi ?

adet söktürücü kürler aspirin bitkiler

Öncelikle bilimsel olarak bunun bir kanıtı yok kızlar. Yani asprin kürünü sizlere şimdi yazacağım ama doktorlar net olarak bu sizin adetlerinizi getirir mi bilemiyorum. Ben kullandım ve adet olmuştum. Şimdi bilgi olarak sizlere bunu söylediğime göre adet söktüren asprin kürü tarifimi sizlere vereyim. ADET SÖKTÜRÜCÜ ASPİRİNLE İLGİLİ BİR SORU  Bu arada unutmadan sizlere anlatmam gerekiyor. Aspirinin içinde kanı sulandırıcı bir özellik var bu özelliğinden dolayı bu kür kanınızı inceltecek, bundan dolayı da sizlerin daha kısa sürede regl olmasını sağlayacaktır.

ADET SÖKTÜRÜCÜ ASPRİN KÜRÜ NASIL HAZIRLANIR ?

Öncelikle kullanılacak olan asprinin yeşil olan normal asprin olması gerekiyor kızlar yani bebe aspirini ve muadillerinin hiç biri olmayacak bunu baştan size belirtelim. Normal alınan 2 adet aspirini bir yarım bardağın içine koyun ve ezin yarısına kadar su doldurun güzelce karıştırarak bir dikişte aç ya da tok karnına için bunu adet olmadan iki üç gün önce yapmanız gerekiyor. Tadı hoşuma gitmiyor diyor iseniz içine bir kaşık bal da koyabilirsiniz.

Halen adet olamadı iseniz doktor tavsiyesi ile TARLUSAL KULLANANLARIN YORUMLARINA bakarak bu ilacı adet söktürücü için kullanıp kullanmayacağınıza karar verebilirsiniz.

ADET SÖKTÜRÜCÜ BİTKİSEL KÜR TARİFLERİ

Arkadaşlarım Yaradan, tüm sıkıntıların çözümünü aslında vermiş ama bizlerin bulup bakması incelemesi ve kullanması gerekiyor. Misal tüm televizyonlarda çıkan öyle bir kür var ki mutlak suretle sıkıntılarınız olsun ya da olmasın kullanmanızı şiddetle öneriyorum. Kisti olanlar çikolata kisti olanlar adet olamayanlar hamile kalmak isteyenler aşağıdaki kürü mutlaka kullansınlar.

Çikolata Kisti İçin Soğan Kürü Kullananlar

Haberi Okumak için Tıklayın

Bunların haricinde daha uzun yazarak sizlerin kafalarını karıştırmak istemiyorum kızlar. Maydanoz kürü kullanabilirsiniz zerdeçal kürü kullanabilirsiniz ve bu liste uzadıkça uzar.

Peki siz adet söktürücü olarak neyi tavsiye ediyorsunuz, ne kullandınız değerli yorumlarınız ile bizlere yardımcı olabilir misiniz kızlar ? Bu derdi ne zamandır çekiyorsunuz ? Kaç aydır adet olmuyorsunuz ? İlaç mı kullandınız yoksa bir kür denediniz mi katılımlarınızı bekliyoruz.

HAMİLEMİYİM KADINLAR KULÜBÜ