X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

İple tüy bıyık nasıl alınır?

İple tüy nasıl alınır ? İple bıyık nasıl alınır kadınlar kulübü hamilemiyim'de

İple tüy nasıl alınır ? İple bıyık nasıl alınır kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Bayanların en büyük sorunlarından biride istenmeyen tüyler. Vücudun her bölgesi için ayrı çözüm bulunsa da, yüz bölgesindeki tüylerden kalıcı olarak kurtulmak epilasyon dışında nerdeyse imkansız. İp tamda bu noktada bıyık altında bulunan bıyık dediğimiz bölgede imdadımıza hızla yetişiyor sevgili kadınlar.

Günümüzde epilasyon cihazlarıyla bir kaç seansta tüylerden kurtulmak mümkün lakin ciddi paralar bayılmak lazım. En pratik ve en ucuz epilasyon yöntemlerinden biri olan iple tüy alma yöntemi hem zahmetsiz, hem acısız hem de daha iyi sonuç verir. Peki ama iple bıyık nasıl alınıyor neler yapmak, nelere dikkat etmek gerekiyor bu yazımızda videosu ile birlikte sizlere anlatmaya çalışacağız.

iple bıyık nasıl alınır

Çok eski çağlardan şimdiye kadar uygulanan iple tüy alma tüyleri ipin arasına sıkıştırıp kökten alan bir işlemdir.Güzellik merkezlerinin işin kolayına kaçarak cımbız yardımıyla veyahut ağda ile aldığı kaş ve bıyıklarımız, zamanla kalınlaşarak ve daha sık çıkmaya başlar.

Buradaki püf nokta, iple bıyık alma ve iple kaş alma yöntemleridir. Tüy alma sırasında ipin kopmaması, parmaklarınızı kesmemesi ve yüzünüze acı vermemesi için doğru ipi tercih etmeniz önelidir. İpin ne çok ince nede çok kalın olmamasına dikkat edin.

Genelde dantel ipleri doğru tercihtir. Tabi siz deneyerek hangi ipi kullanmanız gerektiğini tespit edebilirsiniz. Yaklaşık 25 cm uzunluğundaki ipi iki kat yapın ve düğüm atarak bağlayın. İpi her iki elinizin arasına alarak açtırın ve ortasında burgu oluşuncaya kadar çevirin. Baş ve işaret parmağınızı oynatarak cildin üzerindeki tüylerin iki ip arasında sıkışarak kopmasını sağlayın. İple tüy alırken bir elinizdeki ipi sabit tutup diğer elin oynatılması gereklidir.

https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/takma-kirpik-gozlere-nasil-uygulaniyor-kizlar.24/

İPLE BIYIK NASIL ALINIR AĞRIYI NE AZALTIR İŞTE YÖNTEMLER

Arada ipi ıslatmayı unutmayın. Ve aktarlarda satılan kirşan denilen tozu mutlaka kullanın. İlk başlarda zor gibi görünen iple tüy alma işlemini pratik yaparak kısa sürede öğrenebilirsiniz.

Pratik yapmaya önce dudak üstündeki tüyleri almaktan başlayın.Biz sizler için uygulamalı iple tüy alma hakkında video paylaşıyoruz. Videomuzu izleyerek fikir edinebilir,kaş alıken dikkat etmeniz gereken püf noktalarını öğrenebilirsiniz.

Sizlerin de bu istenilmeyen tüyleri alma ile ilgili geliştirdiğiniz bildiğiniz değişik yöntemler olabilir hanımlar lütfen bu yöntemleri, uyguladığınız şeyleri bizlerle paylaşır mısınız ?

https://www.youtube.com/watch?v=_cGxgalmvIk