X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Sürekli ağlayan bebek hamile kadınlar kulübü'nde

Sürekli ağlayan bebek hamile kadınlar kulübü - bebeğim sürekli ağlıyor neden ağladığını bilmiyorum diyor iseniz bu tavsiyelerimize göz atın isterseniz belki ağlama sebebi bu dur kızlar ?

Sürekli ağlayan bebek hamile kadınlar kulübü 

 

Öncelikle sevgili anneler bebeğinizin sürekli ağlaması durumuna takıntılı olmayacaksınız. Bu normal bir durumdur ve kesinlikle geçici bir süreçtir. Bebeğinizin doğumunun ilk aylarındaki ağlaması gelişimsel süreçle birlikte azalacak ve bitecektir. Bebeklerinizin ağlaması genelde üç haftalıkken artar ve altıncı ve sekizinci haftalarda en üst seviyeye ulaşır. Bundan sonraki zamanlarda ise bebeğinizin ağlamaları yavaş yavaş düşer ve 4 aylıktan sonra bu seviye iyice azalır.

Özellikle bebekleriniz öğleden sonra ve akşam saatlerinde günün stresini atmak istediklerinden dolayı uyku haline geçerler ve bu stresli durum bebeklerinizin ağlama durumunu arttırır.

Gaz sancısı olan bebeğe ne iyi gelir çözüm yok mu ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Bebeğimin ağlamasını kesmek için ne yapmalıyım ?

Ağlayan bebeğinizin öncelikle altını, bezini kontrol edeceksiniz. Evinizin içi çok aşırı sıcak yada çok soğuk olmamalı bunu mutlak suretle kontrol edin. Genelde bebeğinizin temel ihtiyaçlarına bakın. Altı kuru karnı tok gazı da yok yine ağlıyor diyorsanız canı sıkılmış ve yalnızlık hissediyor olabilir biraz bebeğinizi kucakta sallayın. Bebekler sizin onları kucaklarınıza almaktan büyük keyif duyarlar. Annenin sıcaklığını severler. Müzik dinlemekten hoşlanırlar. Hatta bazı bebekler ışıklı görsellere bayılırlar.

Yeni doğumun bebeğin ağlama durumları özellikle saatlere yayıldığında biz kadınların durumunun hiçte kolay olmadığı ortaya çıkıyor. Özellikle Kolik sancılardan kaynaklı ağlama nöbetleri ve gaz durumu için doktorunuzun sizlere tavsiye edeceği bir tedavi yada bitkisel bir ilaç kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Bebeklerde gaz nedenleri ve tedavisi

Haberi Okumak için Tıklayın

Çok ağlayan bebek kolik olabilir dikkat ediniz

Özellikle bebeklerinizin ilk üç aylık ağlama krizlerinin tamamının nedeni gazlardan kaynaklanıyor değerli hanımlar. Her üç bebek incelendiğinde her üç bebekten birinde görülen bir durum haftada üç dört gün ve bir kaç saatten fazla süren ağlama krizleri ile ortaya çıkacaktır.  Bu durum normal olarak kabul edilen fizyolojik bir durumdur ve genelde aradan geçen zamanla birlikte yani üç dört aydan itibaren kendiliğinden sonlanı bu aşamada pek yapacak bir şey yok ama Nurse Harweys gibi ürünler sizlere yardımcı olabilir. Aşağıda yer alan konu linklerinden gaz giderici damlalara ulaşmanız ümmkündür. Tavsiye ediyoruz hanımlar.

https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/nurse-harveys-kullananlar-burada-mi.44/ 

https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/biogaia-gaz-damlasi-kullananlar-sonuctan-memnun.368/

Allah hepimize sabırlar versin. Bu arada bu konuyla akalı sizin bulduğunuz bir yöntem, bitkisel bir tedavi yada ağrıyı giderici ( gaz için söylüyorum ) bir şey varsa lütfen konumuzun altından paylaşarak diğer annelere de yardımcı olunuz.