Biogaia gaz damlası kullananlar sonuçtan memnun

S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici

Biogaia gaz damlası kullananlar kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da


Bebeklerinizin ilk yaşlarında yer alan gaz sorunları büyüdükçe büyüyor. Tabiki bunda anne olarak bizlerin kullanacağı gıdaların tüketimi de son derece önemli kızlar. Peki biogaia gerçekten işe yarıyor mu kullananlar ne diyor sorunsalından önce nedir ne işe yarar ondan bahsetmek istiyorum sizlere...

Biogaia ne için kullanılıyor : Kronik olarak gaz sıkıntısı kolik olan bebeklerde ve yine ishal durumlarındaki bebeklerde doktor tavsiyesi ile günde bir kere5-6 damla olarak kullanılıyor. Çoğu kadının korkulu rüyası olan gaz sorunlarını ortadan kaldırdığı yaptığımız araştırmalarda ve kadın forumlarında yer alan bilgiler ile sabit arkadaşlarım. Dilerseniz sizler de araştırma yaparak sonuçlara göz atabilirsiniz. Özellikle çocukların bağırsaklarındaki sindirim sorunlarını onaracak, ishal kabızlık ve karınlardaki ağrıların önüne geçecektir. Muadili yoktur bilginiz olsun.

Biogaia etkili olması için mutlaka gece yatmadan önce 6 damla bir kez olarak kullanın. Hareket halindeki çocuklara gün içinde veren kadınlar arasında yapılan bir araştırmada gece daha fazla işe yaradığı ortaya çıkmıştır. Sizler de kullanacaksanız bu şekilde kullanın.

Yine bebeklerin sıkıntılarında kullanabileceğiniz Nurse Harveys diye bir ürün var eczanelerden satılıyor bu şurubun da işe yaradığını sizlere aşağıdaki konudan yazmıştım incelemek isterseniz bakın kızlar.


Biogaia gaz damlası fiyatı: 80 tl olarak eczanelerde satılmaktadır.

Ülkemizdeki ekonomik durum göz önönde bulundurulduğunda, yurt dışından gelen bu ürünlerin fiyatlarının değişken olduğunu, sürekli değişeceğini hatırlatmamıza gerek yok zannedersem arkadaşlarım. Konu, zaman içinde güncellenmeden fiyatların değişeceğini lütfen unutmayınız.
 
Üst