X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Dökülen saçlar için ev yapımı maske tarifi

Saç çıkaran maskesi kadınlar kulübü Saç çıkartan maskeler Hızlı saç uzatma yöntemleri hamile kadınlar kulubü'nde. İbrahim saraç oğlu sarımsak lavanta ve her türlü bitkiyi sizler için bir araya getirdik

Saç çıkaran maskesi kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Kadın erkek herkesin  kabusudur saç dökülmesi. Yanlış şampuan kullanımı, saçı maşalama, saçı  düzleştirme, jöleleme, sık yıkama ,genetik faktörler gibi nedenler zamanla saç köklerini zayıflatarak kırılıp dökülmesine yol  açar. Piyasada kozmetik olarak saç dökülmesine karşı bir çok ürün bulunsa da hiç biri gerçek anlamda net sonuç vermiyor. Oysa evde hazırlayacağınız bir kaç adımla sağlıklı parlak gür saçlara kavuşabilirsiniz .Nasıl mı? Tüm detaylar yazımızda.

SAÇLAR NEDEN DÖKÜLÜR KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM'DE

Saç dökülmesi için doğal bir çok bakım maskesi  mevcut. Genetik saç dökülmesi dışındaki tüm saç dökülmelerinde çeşitli bakım maskeleri uygulanabilir.  Saç dökülmelerine karşı kullanacağımız bitkisel maskeler saçların dökülmesini engelleme dışında saçların daha sağlıklı ve canlı olmasını da sağlamaktadır. Vereceğimiz tarifler saçınızın protein ihtiyacına karşılık verecek bir tedavi sağlar .Günümüzde doğal yollarla  bu bakım prosedürleri sıklıkla tercih edilir hale gelmiştir. Yukarda saydığımız faktörlerden dolayı saçlarınızdaki dökülmelerden kırılmalardan vereceğimiz kürlerle kurtulabilirsiniz.Sözü fazla uzatmadan  mucizevi saç bakım kürlerini sizlerle paylaşalım.

Saç Çıkaran Yağlar Kürler Burada

Haberi Okumak için Tıklayın

KEPEKLİ SAÇLAR İÇİN NELER YAPILABİLİR ?

Saçlarınızda kepek varsa ve kullandığınız şampuanlar çare olmuyorsa hemen ısırgan kürüne başlıyorsunuz. Isırganı çay gibi demleyip duş sonrası saçlarınıza uygulayarak kepeklerden kurtulabilirsiniz. İşlem bir buçuk ay devam edilmeli

SAÇ DÖKÜLMELERİNE KARŞI BİTKİSEL YAĞLAR ÇÖZÜMLER ŞAMPUAN VE BİTKİSEL KÜR UYGULANMASI

Kırılan dökülen saçlar için en etkili kür lavantadır. Lavantayı yine çay demeler gibi demliyoruz. Yıkanmış temiz saça uyguluyoruz .Saçlarınız hem mis gibi kokacak hem de dökülmesi engellenecek.

Diğer bir önerimiz ise yumurta zeytin yağı ve bal üçlüsünün muhteşem  gücü .Bu üç malzemeyi karıştırarak duş öncesi saçlarınıza uyguluyorsunuz yarım saat bekledikten sonra saçı duruluyoruz. Saçlarını bu kürle hem nemlenecek hem dökülmesi önlenecek hem de saçlarınızı hızla uzatacak. Doğru bakım uygulamalarıyla saçlarınızı saç problemlerinden uzaklaştırmak gördüğünüz gibi mümkün. Başka bir bakım önerimizde buluşmak üzere..

Papatya suyuyla saç rengi nasıl açılır?

Haberi Okumak için Tıklayın

SAÇ ÇIKARTAN BİTKİSEL KÜR ORGANİK HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI İLE MÜMKÜN

Değerli hanımlar şimdi özellikle organik olarak üretilen ve soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen 337 ml si şu anda indirimde olan ortalama 100 fiyatı var bir ürün var kızlar bunu kesinlikle ama kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyorum yazacağım sizlere nasıl kullanacağınızı ÜRÜNÜ BURADAN temin edebilirsiniz tamamen güvenli bir sitedir ben de ara ara alışveriş yapıyorum tavsiye ediyorum. Ayrıca SAÇ ÇIKARTAN YAĞLAR İSİMLİ konumuza da göz atmanız yararınıza olacaktır diye düşünüyorum.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI SAÇA NASIL UYGULANIR KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM'de

Öncelikle yukarıdan verdiğimiz ürünü alın arkadaşlarım. Bizim bir ortaklığımız yok organik olduğunu  düşündüğünüz sağlam sitelerden de kendiniz satın alabilirsiniz. Nasıl uygulanır

  1. Saçlarınızın diplerinden başlayınız
  2. Elleriniz ve parmaklarınız ile uygulayınız
  3. Yedirerek dipten uca doğru uygulayınız
  4. Tercihe göre 1-2 saat bırakınız. Ne kadar fazla bekletilir ise o kadar iyi.
  5. Daha sonra durulama ile güzelce yıkayınız.
  6. Haftada en az 2 kere uygulayanız.
  7. Saç kremi ve kimyasal hiç bir ürün kullanmayınız.

Buradaki yöntem ile emin olun saçlarınız daha hızlı uzayacak ve yumuşacık olup telleri kalınlaşacaktır. Kendim bu yöntemi yıllardır kullanıyorum ve sizlere tavsiye ediyorum kızlar.