X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Karın çektirme ile hamile kalmak mümkünmü ?

Karın çektirme ile hamile kalanlar Göbek çektirme ile hamile kalma yöntemi var mı ? Tam olarak nedir bilimsel bir yanı var mıdır nasıl yapılır yararlı bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Göbek Karın çektirme ile hamile kalmak mümkünmü ? Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de

Bir çok çift çeşitli nedenler den ötürü çocuk sahibi olamıyor. Gebe kalamama sorunun dan bahsedebilmek için  , çiftin yeterli ve doğru biçimde  cinsel birlikteliklerin den emin olması gerekiyor. Bir yıl boyunca  doğru şekilde cinsel birliktelik yaşayan çift  gebelik elde edemiyorsa hekime görünmelidir.

Günümüz de en ciddi sorunlardan biridir kısırlık.Kadına ve erkeğe bağlı olarak görülen kısırlığın , aşamasına göre tedavisi var. Kadınlarda genelde yumurtlama sorunu , pko, rahim içi yapışıklık, kanal ve tüplerdeki tıkanıklık gebe kalmaya engel olabilir. Erkekte ise, sperm anomalileri, sperm sayısın da yetersizlik,varikosel  kısırlık nedeni olabilmektedir. Bunların yanısıra hiç bir problem yokken çif çocuk sahibi olamayabilir. Sebepsiz kısırlık nedeni ile  gebe kalamayan kadınlar  her duyduğu gördüğü yöntemi uyguluyor.Bu yöntemlerden biride karın çektirme.Yazımızın devamın da hamile kalmak için karın çektirme yöntemi ile ilgili detayları bulabilirsiniz.

Karın Çektirme İle Hamile Kalanlar

Hiç bir neden yokken çocuk sahibi olamayan çiftler bir takım yollara başvurular. Alternatif tıptan yararlanan çiftler duydukları, gördükleri her metodu çocuk sahibi olmak için denerler. Erkekler genelde şifalı kürlerden yararlanırken , kadınlar bitkisel kürler ve karın masajları , bel çektirme, süt buharın da oturma gibi tıpta geçerliliği olmayan yöntemleri denerler. Kimi tesadüfen olumlu sonuç alsada , olumsuz sonuç alanlarda mevcut.

İnternette bir çok yerde karın çektirme ile  gebe kaldığını iddia eden bayanlar var. Karın çekme  karnın sabun , zeytin yağıyla ovalanması masaj yapılmasıdır. Özellikle kasıkların sağ ve sol taraflarına sertçe bastırılarak masaj yapılıyor. Küçük karın bölgesi yine bastırılarak yukarı doğru çekiliyor. Bu işlem o kadar sakıncalı ki ..Ciddi komplikasyonlara yol açabilir.

Karın çektirme nin nedeni  rahmin sözde  kaymasıymış. Bu karın çekme işlemin de karnına bardak atanlar bile var..Karın çektirme işlemi sonrası bele bardak atılır. Özellikle kaçanın hemen üstüne yakın yerlere.Karın çektirme adet döneminde 7 gün üst üste yapılıyor. Bu yöntemle çocuk sahibi olduğunu iddia edenler az değil. Lakin biz bu verdiğimiz bilgileri kesinlikle uygulamamanız konusun da sizi uyarıyoruz. Düzenli ve doğru cinsel ilişkiye rağmen  hamile kalamıyorsanız yapacağınız en doğru adım hekime görünmek olucaktır. Dileyen her çiftin çocuk sahibi olması dileği ile.