X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Adetime 3 gün var gögüslerim ağrıyor hamilemiyim?

Adetime 3 gün var gögüslerim ağrıyor hamilemiyim?

Adetime 3 gün var gögüslerim ağrıyor hamilemiyim?

Sayfamıza anne olmanın heyecanını yaşamak isteyen bir çok bayan tarafından adetime 1 hafta var gögüslerim acıyor hamilemiyim,adetime 1 gün var gögüslerim acıyor hamilemiyim yönünde sorular gelmekte. Memelerde gerginlik adet öncesi sendromunun belirtilerinden biridir. Bu sendromun sebebi kesin olarak bilinmemekle birlikte adet sürecinin sonuna doğru yer alan hormon değişiklikleriyle bağlantılı olabilir. Gögüslerde hassasiyet,gösgülerde ağrı genelikle adet kanamasının başlamasına bir hafta ortaya çıkar ve adet görülmesiyle birlikte birkaç günde kaybolurlar. Memelerin dolgunlaşması, büyümesi ve ileri derecede hassaslaşması mens öncesi görülen durumlardır.

göğüslerim ağrıyor hamilemiyim

Adet döneminin geçmesiyle birlikte bir daha ki aya kadar bu belirtiler de geçer. Bir çok bayan bunu gebelik belirtisi sanıp sonrası başlayan mensle psikolojik tramva yaşıyor. Gebelik belirtileri gebeliğin 4-5 ci haftasında başlar. Gögüs ağrılarını gebeliğe bağlamak yanlış olur. Tuz dokuların daha fazla su tutmasına neden olur.Ayrıca kahve ve kafein içeren içecekler mense yakın gögüslerde gerginlik yaratır.Mense yakın beslenmenize dikkat etmenizi öneriyoruz.Daimi bir meme ağrısı söz konusu olursa mutlaka genel cerraha görünmenizde fayda var.

Sitemizde sizlerin hamileliklerini işaret eden en büyük ihtimalleri ve sadece göğüs ağrısı değil tüm hamilelik belirtilerini yüzde yüz hamilelik belirtilerini daha önceden konulandırmış ve ayrıntılı olarak tüm sorularınıza cevap olabilecek nitelikte bir içerik hazırlamıştık arkadaşlarım. Dileyen merak eden kişiler aşağıdaki konudan yüzde yüz hamilelik belirtilerini lütfen incelesinler.

Hamilemiyim İlk hafta gebelik belirtileri nelerdir

Haberi Okumak için Tıklayın

Burada yazan belirtilerin haricinde belki de sizin uzmanlarımıza ileteceğiniz ve cevabını istediğiniz sorular vardır. Bunun için SORUMU GÖNDER bağlantısına tıklayarak bizlere sorularınızı hemen gönderebilirsiniz. Uzmanlarımız, sorularınızı doğru ve hızlı şekilde cevaplandırmak için sizleri bekliyor olacaktır.

Kendi başına sadece göğüslerdeki ağrıların nedeni hamilelikten daha başka şeyler olabilir iyisi mi sizler aklınızdaki soruları toparlayın ve bizlere gönderin sizlere cevaplar verelim.

Adetime 3 gün var gögüslerim ağrıyor hamilemiyim? Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de