X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Çok sık idrara çıkıyorum bu hamilelik belirtisimi?

Çok sık idrara çıkıyorum bu hamilelik belirtisimi?

Çok sık idrara çıkıyorum bu hamilelik belirtisimi?

Sık idrara çıkma hamilelik belirtisi mi - Adet gecikmesi 1- 2 gün olan yada adet dönemenine bir kaç gün kalan bayanların sık idrara çıkıyorum hamilemiyim diye sayfamıza yönelttiği soruya değinmek istiyorum..Sık idrara çıkma bir hamilelik belirtisi değildir.  Daha çok genital bölge enfeksiyonları ile alakalıdır.Gebelik belirtileri ayrıca gebeliğin 4- 5 ci haftasında başlar.

Gebeliğin ilk belirtisi eğer rahim kaynaklı her hangi bir sorun yoksa adet gecikmesidir. En az 3 günlük bir gecikme olduğunda bunu net olarak teyit ettirmek için HCG testi yapılmasını öneriyoruz.

Adetime 3 gün var gögüslerim ağrıyor hamilemiyim?

Haberi Okumak için Tıklayın

Bir çok bayan evde hazır çubuk testlerle gebelik testi yapmaktan yana. Oysa şuna açıklık etirelimki çubuk testler bozuk olduğunda hatalı sonuç verebiliyor.  Ansızın bire kendinizi çeşitli hissetmeye başlamış olabilirsiniz, örneğin kendinizi daha yorgun hissediyor olabilmektedir veya zaman zaman iç bulantıları, hafif baş dönmeleri veya stres , aşırı duygu değişimleri yaşıyor olabilirsiniz. Ve bu belirtilere dayanarakta bir çok soru almaktayız acaba hamilemiyim.

Hamilemiyim değilmiyim nasıl anlarım ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Açıkçası belirtilere dayanarak teşhis yapılmasını doğru bulmuyorum. Çünkü belirtiler psikkolojik olabileceği gibi mens belirtileride olabilir. Yani tekrar yinelersek beklenen mensinizde en az 3 günlük bir gecikme yaşarsanız mutlaka hcg testi yaptırmanızı öneriyorum.. Ayrıca dilerseniz forum bölümümüzden bizlere sorularınızı gönderebilirsiniz. Tam anlamı ile gebeliğin tüm belirtileri burada yazıyor incelemek isterseniz siteyi ziyaret edebilirsiniz hanımlar.