X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Göğüs ucu içeride olanlar ne yapmalı ?

Göğüs ucu içeride olan kadınlar kulübü kullanıcıları Meme ucu içeride olanlarda emzirme durumu ve tavsiyeler.

Göğüs ucu içeride olan kadınlar kulübü kullanıcıları Meme ucu içeride olanlarda emzirme durumu ve tavsiyeler.

Meme uçları içeride ise ve emzirirken ağrı ve yanma hissediyorsanız ne yapmalısınız ?

Göğüs ucunuz yani meme ucunuz içeride veya olduğundan daha küçük ise, yarın bebeğinizi emzirirken zorluklar yaşayabilirsiniz kızlar. Bunun için sizlere çok güzel tavsiyelerimiz var.

Yası ya da içe dönmüş memebaşları ne tür sorunlar doğurur ve yapılabilecek bir şey var mı?

Memebaşlarının yapısı kişisel özelliklere ve hormonal özelliklere göre değişen ve sizin kontrol edemeyeceğiniz bir özelliktir. Bu yapıdaki memebaşları ilk emzirmeler esnasında bebeğiniz memebaşını tam olarak alamayacağından emzirme problemleri yaratabilir. (Bu problemlerin mutlaka oluşması gerekmez, zira bebeğiniz memeucunuzu tam olarak kavradığında emme esnasında oluşan negatif basınç yassı memebaşlarının dışarı çıkmasını sağlayabilir.)

meme ucu içeride olan kadınlar ne yapmalı

Gebeliğinizin son haftalarında şekilde görüldüğü gibi eczanede bulacağınız memeucu başlıklarını hergün bir saat, sonra giderek artan süreler takabilirsiniz .

Eğer kasılmalarınız olacağı endişesini taşıyorsanız bunları gebelik döneminde değil, bebeğiniz doğduktan sonra da takabilirsiniz. Bu plastik aletler memeucu etrafında negatif basınç yaratarak memeuçlarınızı dışarı çıkarırlar. Bunlar takılıyken memebaşınız nemleneceğinden işlem sonrası oluşan nemi almayı ihmal etmeyin. Gerekirse bunların delikli olan ve havalanmayı sağlayanlarını tercih edebilirsiniz.

Doğumdan önce meme uçlarınız içeride ise sevgili hanımlar nisavit isimli bir kremi masaj yaparak doğum öncesinde kullanabilirsiniz. Bu, sızlamaları biraz olsun alacak ve doğumdan sonra bebeğinizi daha rahat emzirmenizi sağlayacaktır.

https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/kizlar-gogus-ucum-yok-denecek-kadar-az-nasil-emzirmeliyim.329/

Onun haricinde çalışan bir kadınsanız ve bebeğinize her gün süt bırakmak zorunda iseniz süt pompaları sizin inanılmaz işinize yarayacaktır. Baskı ve emme işlemi ile göğüs uçlarınızı dışarıya kesinlikle çıkartır ve sizlerde bebeklerinizi rahat rahat emzirebilirsiniz kızlar.