Kızlar Göğüs ucum yok denecek kadar az nasıl emzirmeliyim ?

  • Konbuyu başlatan dertlianneadayi
  • Başlangıç tarihi
D

dertlianneadayi

Guest

Göğüs ucu olmayan anneler nasıl emzirir kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da


Genç kızlığımdan bu yana göğüs ucum içeride nerdeyse ucu hiç yok bile diyebilirim. Yakında bebeğim olacak belki hamilelik döneminde çıkar dedim ama nafile saçma bir meme ucuna sahibim. Ne yapacağım bebek olduğunda nasıl emzireceğim bunu büyük sıkıntı yapıyorum kendime. meme ucu olmayan anneler sizler ne yaptınız nasıl emzirdiniz. Bana yardımcı olur musunuz lütfen rica ediyorum. Bu arada bana dua edin kızlar doğumuma bir hafta kaldı nasip ise normal doğum yapacağım bebeğimi. Bebeğimi nasıl emzirebilirim
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Evet hayatım biraz zorluk yaşayacaksın. Anne sütünü alması gerekiyor sakın ola böyle bir sıkıntıdan dolayı doğar doğmaz bebeğine anne sütü vermemezlik yapma hayatım. Sakın bak buna son derece dikkat et. Ailende aile büyükleri yok mu şimdi sana V tutma şekli yapacaksın. Hani şu erkekler zafer işareti gibi yapıp araya sigarayı alıyorlar ya olmasa da sen de böyle v tutuş şekli ile bebeğinin ağzına dayayacaksın memeyi.

Yaparkende biraz ıslatman iyi olacaktır. Emzirerek meme ucunun dışarı çıkmasını sağlayabilirsin. Sakın çıkmıyor deme çıkacaktır. Biraz sıkıntı yaşayabilirsin ama doğru şekilde yapar isen başarıya ulaşabilirsin.


Göğüs ucu çıkartıcı aparatları silikonları deneyebilirsin : Lansinoh marka pratik göğüs ucu çıkartıcılar var hayatım her siteden bulabilirsin ama marka almaya özen göster bak aşağıdak iresimde görüldüğü gibi olaki meme ucun halen çıkmamış ise bunları dene fiyatları 20 tl den başlıyor.

silikon meme ucu çıkartıcıları.jpg


Bunların diğer bir ismi arayacak olursan google üzerinden göğüs kalkanı diye geçiyor ben senin yerine aradım BURADAKİ linkten bulabilirsin sonuçlardan seç beğen dilediğini satın al hayatım.

Philips Avent markalı ürünlerin kullanılmasını ben şahsen size öneriyorum. Bunlardan da satın alabilirsiniz kullanıcı yorumlarına bakarak ta satın almanız daha mantıklı olacaktır.
 
Üst