X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Hamilemiyim değilmiyim nasıl anlarım ?

Hamilemiyim değilmiyim nasıl anlarım hamile olduğumu en erken nasıl anlarsın Kadınlar Kulübü Hamilemiyim ?

Hamilemiyim değilmiyim nasıl anlarım hamile olduğumu en erken nasıl anlarsın Kadınlar Kulübü Hamilemiyim ?

Sitemizin isminden anlaşılacağı üzere " hamilemiyim " diyen kadınlarımızın hamile olup olmadıklarını yüzde yüz anlayacakları tüm verileri tek tek anlatarak kafalarda oluşan deli soruyu gidermeyi planlıyoruz.

HAMİLEMİYİM DEĞİLMİYİM TAM OLARAK NASIL ANLARIM ?

Merhabalar Ben Seyma ateş YAKLAŞIK OLARAK 4 AYDIR EVLİYİM ve eşimle korunmuyoruz. Bebek istiyoruz gibi biliyorum biraz erken aslında ama bizde artık olursa olsun diyoruz. Şimdi ben hiç gebelik yaşamadığım için tam olarak bilemiyorum. Ben bebek istiyorum hamilemiyim değilmiyim nasıl anlıyorum acaba yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Merhabalar Şeyma, Öncelikle planlanan bir gebelik iset sitemiz üzerinden yumurtlama ovülasyon günlerini ve hamilelik belirtileri konusunu da incelemen gerekiyor tatlım. Buradaki konularda sana tam olarak yararlı bilgiler var. Eğer konular yetersiz der isen lütfen bu konunun altından bizlere tam olarak sorununu yazarak ulaş. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşur ve hamile kalırsın.

hamilemiyim değilmiyim nasıl anlarım

Sevgili Şeyma'nın haricinde hamilelikle ilgili aşağıdaki başlıkları açarak sizlere en net bilgileri sunmak istiyoruz. Hamilelik ile ilgili olası sorular ve cevapları aşağıdaki şekilde sıralanmıştır.

Günüm geçmeden hamile olduğumu nasıl anlarım : 

Canlarım güzel anneciklerim, anne adaylarım benim biliyorum inanılmaz heyecanlısınız anne olabilmek için can atıyorsunuz hepsini biliyorum ama gününüz geçmeden hamile olduğunuzu net olarak anlayamazsınız. Bi sakin olun önce.... Beklemesini bi kere bileceksiniz nokta atışını hep birlikte yaparak hamileliğinizle ilgili net bilgileri sizlere sunacağız. Ha buraya kadar sizde hamilelik belirtileri var mı diye sormuyorum. Daha onları bile bilmiyorsanız hemen aşağıdaki konuya atlayın.

Hamilemiyim İlk hafta gebelik belirtileri nelerdir

Haberi Okumak için Tıklayın

Yok ama ben belirtileri biliyorum acayip şüpeleniyorum hamilemiyim diye onu anlatın bana günüm gelmedi nasıl anlarım diyor iseniz; bakın hayatlarım benim adet gününüz tam gelmeden anlayamazsınız diyelim ki adetinize 2-3 gününüz var ve hamilemiyim diye düşünüyorsunuz kesin yukarıdaki belirtileriniz ve kanıtlarınız var o zaman aşağıdaki konuya atlayın BETA HCG testi yapmanızın zamanı gelmiş demektir.

Beta HCG testi örneği

Haberi Okumak için Tıklayın

Adet zamanı gelmeden hamile olduğumu nasıl anlarım : Çok fazla gelen sorulardan birisi de bu bu sorunun da cevabı net olarak anlayamazsınız olacaktır. Yukarıda yazdıklarımızı bir kez daha gözden geçirin. Ya tamamda şimdi ben evimdeyim ne yapacağım evde acaba kocakarı yöntemli hamilelik testi yapabilir miyim ? Evde yapılacak gebelik testleri için aşağıdaki konuya bakınız.

Ha şunu söyleyim sizlere bu testlerin güvenirliliği yok ona göre yapıp yapmamak ta tamamen size kalmış kızlar :D:D

Evde doğal yöntemlerle gebelik testi

Haberi Okumak için Tıklayın

HAMİLE OLDUĞUNU EN ERKEN  YÜZDE YÜZ ANLAMAK İÇİN :

Adet tarihlerinizin üstünden bir iki gün geçtiğinde eczanelerden alacağınız hamilelik testleri işini görecektir. Tabiki bu hamilelik testini yaparken de dikkat etmeniz gerekiyor. Zira sabah idrarı haricinde yanlış yapanlar oluyor bu testin sonucunda gebelik testinde 2. çizgi silik çıkanlar hamilemiyim diye bas bas bağırıyorlar onun için aşağıdaki konumuz var strese gerek yok :)

Gebelik testleri silik çıkarsa ne yapmalı ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Acaba hamilemiyim test

Testi Yapmadan önce lütfen aşağıdaki konumuza göz atınız. Başkaca soracağınız her ne varsa lütfen çekinmeden bizlere konularımız üzerinden sorularınızı anlaşılır şekilde gönderiniz.

KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM