X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Hormonlu spiral kullananlar ve bilmesi gerekenler

Hormonlu spiral taktıranlar kadınlar kulübü yorumlar ve bilmeniz gerekenler daha fazlası kadınlar kulübü hamilemiyim'de sizleri bekliyor.

Hormonlu spiral taktıranlar kadınlar kulübü yorumlar ve bilmeniz gerekenler daha fazlası kadınlar kulübü hamilemiyim'de sizleri bekliyor.

Herkese merhabalar değerli misafirlerimiz. Spiral ile ilgili sitemize birden fazla soru gelmekte ben yazının sonunda o soruların başlıklarını sizlere vereceğim ve dilerseniz bu soruları ve cevaplar ile birlikte kullanıcı yorumlarını bu konumuz üzerinden okuyabileceksiniz.

Hormonlu Spiral Kullananların bilmesi gerekenler:

Hormonlu spiral özellikle bütün dünyada en etkili doğum kontrol yöntemi olarak yıllardan beridir kullanılmakta. İstenilmeyen gebeliklerin önüne çok büyük ölçüde geçen bu yöntem güvenilir olarak kabul edilmektedir. Doğru ellerde takılmış olan ve birlikteliklerde kayma eğilimi göstermeyen her spiral sizi yüzde yüze yakın hamilelikten koruyacaktır.

hormonlu spiral kullananlar

Hormonlu Spiral Nasıl Takılıyor Canımız Acıyor mu ?

Bunu sizler için Doktor bani Çiftçi BURADAKİ youtube linkinden detaylı olarak anlatmış ve ağrı durumu yok özellikle 3 boyutlu görsellerle destekleyerek canlı videosunu izlemek isteyenler için, anlatmış kendisine teşekkür ediyoruz dileyenler bu videoyu inceleyebilirler. Ağrı acı duymadan yapacağınız bu işlemde hiç bir hissiyatınızın olmayacağı canınızın acımayacağını detaylı olarak anlatmış mutlaka inceleyin kızlar.

Hormonlu spiral özellikle üst resimde anlatıldığı ve gösterildiği üzere iki üç santim boylarında ve T şeklinde olup yine yukarıdaki videoda gösterildiği şekilde takılacaktır.

Hormonlu spiral kaç yıllık takılır kaç yıl korur ?

Takılan bu hormonlu spiraller için doktorlarınız sizlere marka önerisinde bulunacaktır. Hepsinin işi aynı şekilde olduğundan dolayı çok fazla pahallı olanların takılmaması bu ekonomik koşullarda mantıklı olacaktır. Hormonlu spiral 5 yıl korur sizi hamilelikten bilginiz olsun.

Hormonlu spiral kanamayı azaltır mı keser mi kanama yapar mı ?

Hormonlu spiral taktırdım kanamam var diyen bir çok kadınımız ile sitelerimiz üzerinden yaptığımız konuşmalardan anlıyoruz.  Bu hususta özellikle ilk 10-15 gün içinde hiç bir sıkıntı yaşamayıp daha sonra kanama yaşayanlar var bu hususları bu spirali taktırdıkları doktorlar ile görüşmeleri gerekiyor. Çok önemli bir durum olabileceği gibi önemsiz ara kanamalar da olabilir buna sizler karar vereceksiniz. Daha doğrusu doktorlarınız karar verecek arkadaşlar bilginiz olsun.

Spiral varken hamile kalınırmı ? Hamilelik belirtileri

Haberi Okumak için Tıklayın

Hormonlu spiral akıntı yapar mı ? Adeti keser mi adet düzensizliği yapar mı ?

Hormonlu spiral taktırdım adet olmuorum dien insanlar da var arkadaşlarım. Korkulacak önemsenecek bir yan etsiki bulunmamakla birlikte Adet kanamasını azaltacaktır. Yapılan araştırmada bu hormonlu spirali taktıran kadınlardan her yüz kişiden 25 inde adetin tamamen kesildiği klinik olarak tespit edilmiştir bilginiz olsun. https://www.annelerkulubu.com/spiralle-hamile-kalmak-mumkunmu/

Hormonlu slikon baş ağrısı yapar mı bacak ağrısı yapar mı mide bulantısı yapar mı ?

Öncelikle hormonlu slikon orucu bozar mı diye bi soru vardı hayır bozmaz arkadaşlarım onu belirtelim sizlere. Onun haricinde hormonal dengelerinizi biraz ilaçlardan dolayı etkilediğinden dolayı sizlerde şu hassasiyetler ve sıkıntılar oluşabilir. Ağrı durumu olabilir bacaklarda olmaz ama baş ağrısı yapabileceği gibi genç yaştaki kadınlarımızda sivilcelenme göğüslerde yaşanılan hassasiyetler, sinir durumu  olabilir.

Hormonlu spiral cinsel isteksizlik yapar mı ?

Yapılan araştırmada tüm dünyada bulunan doktorların ortak kanısı ve tespiti: hormonlu spiraller cinsel isteksizlik kesinlikle yapmaz. Bu tür bir durum ile karşılaşmanız halinde bunun altında yatan başka sebepleri araştırın lütfen. İlerleyen yaş, olumsuz hava koşulları gribal enfeksiyonlar üzüntü durumu vs vs yani psikolojik etki ile bu durumda olabilirsiniz ama bunu spiral yapmaz. depresyon yapar mı diye soranlar oluyor bunu da yapmaz arkadaşlarım etkileri arasında bunlar kesinlikle yok.

Hormonlu spiral markaları - Hangi marka spiral taktırmalıyım öneri tavsiye ?

Hormonlu spiral markalarından buraya isim yazmanın yersiz olduğunu, doktor tavsiyesi ile istenilen bir marka hormonlu spiralin taktırılması gerektiğini yukarıdaki makele içinde yazmıştım sizlere. Buna doktorunuz karar verecek. Daha doğrusu fiyatları sizlerin önüne koyacak ve artık siz hangisini seçecekseniz karar vereceksiniz.

SPİRAL İLE İLGİLİ SİTEMİZE GELEN BAZI SORULAR AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDEDİR