X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Karbon peeling nedir ?

Karbon Peeling yaptıranlar kadınlar kulübü Hamilemiyim'de Karbon Peeling Nedir Faydaları Nelerdir ?

Karbon Peeling yaptıranlar kadınlar kulübü Hamilemiyim'de Karbon Peeling Nedir Faydaları Nelerdir ?

Yüzünüz de kocakoca lekeler ve gözenekler mi var ,cildinizin görünümü matmı ? Cevabınız evet ise size mucizevi bir tedavi den bahsedeceğim. Karbon peeling.Karbon peeling lazerle uygulanan bir  tedavi yöntemidir.Bu işlemle cildiniz hem yenilenecek hemde gençleştiricek.Karbon peeling nasıl yapılır,karbon peelingin  faydaları yazımızın devamın da.

Karbon Peeling Nasıl Yapılır ? Faydaları Nelerdir Nasıl Uygulanır ?

Ağrısız ve enjeksiyonsuz yapılan karbon peeling her cilt tipine uygulanmaktadır. İşlem yapılacak bölgeye karbon solüsyonu sürülür. Bu solüsyon koyu renkli bir sıvıdır.10 dakika kadar beklenir.Daha sonra  lazer cihazı ile karbon maskesi olan yerlere lazer ışınları ile atış yapılır.Cilde tatbik edilen karbon maskesinin  iyleştirici özelliği vardır. Çok başarılı sonuçlar elde edilebilen bir cilt uygulamasıdır.

Karbon peeling  işlemi çok az acı verir.Bu acının nedeni lazer ışınlarıdır. Ağrının hisedilmemesi için lokal anestezi kremi uygulanır. Karbon peeling işlemine girecek olanların en çok merak ettiği konular dan biri gerçekten bu tedavi işe yarıyor mu ve kaç seans gerekiyor. Karbon peeling iişlemine girenlerin memnuniyeti hayli fazla.. Seans sayısı 5. Aslında cildin ihtiyacına göre seans farklılık gösterebilir. Cilt değerlendirilir durumuna göre seansa ya devam edilir yada sonlandırılır.İşlem genelikle 40-45 dk sürüyor.Karbon peeling ile kollajen dokuyu canlandırma, cildi tazelemek yenilemek hem ağrısız hemde kalıcı sonuçlar verebilmektedir. Cildini gençleştirmek isteyenlere, gözenek genişliği, cilt matlığı, leke, kırışıklık ve sarkma şikayeti olan herkese uygulanabilir.Cinsiyet ayrımı işlemde yoktur .Karbon peelingin  etkisi 1 - 1,5 yıl sürer.Karbon peeling işlemi sonrası yüzde kabarma ,tahriş  ödem ve kaşıntı olabilir. İşlemin zararlı bir yan etkisi yoktur.Yeni yöntem olan karbon peelingle kısa sürede kalıcı çözümler elde etmek mümkün.

Karbon peeling işlemi alttan taze cilt getirme,kolajen tabakısını canlandırma gibi etkiye sahip olduğundan en çok tercih edilen cilt tpi uygulamasıdır.  Genetik pek çok faktörün olumsuz etkisini karbon peeling ile çözebilrsiniz. İşlem sonrası kesinlikle güneş ışınlarından uzak kalmalı , cildi bu zararlı etkilerden korumak amaçlı cilt tipinize göre güneş koruyucu kullanmalısınız. Bunların dışında özel bir işlem yapmanıza gerek yok.  Karbon peeling işlemi sadece  yüze değil dekolte bölgelere  ,el ve boyun bölgelerine de uygulanıyor. Güvenli bir cilt uygulaması olan karbon peelingi mutlaka deneyin. Karbon peeling deneyimlerinizi bu başlık altından bizimle payalaşabilirsiniz.