X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

SORU: Evde Gebelik Testi Nasıl Yapılır ?

EVDE GEBELİK TESTİ NASIL YAPILIR YAPANLAR Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de en net bilgiler

EVDE GEBELİK TESTİ NASIL YAPILIR YAPANLAR Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de en net bilgiler

Hamilemiyim Gebelik Testini Ne Zaman Yapmalıyım ?

Evet kızlar şimdi hamile olduğunuzu işaret eden belirtileri daha önceden sizlere ben konu olarak açmıştım ve o konudan da en net gebelik belirtileri nelerdir söylemiştim. Hangileriydi ya ben konuyu görmedim hatırlamıyorum diye düşünenleriniz var ise hemen aşağıdan bu konumu sizlere veriyorum incelemeniz önemli. Sekmeyi yeni sayfada açtıracağım bu sayfadan da çıkmamış olacaksınız merak etmeyin kızlar.

gebelik hamilelik testi kadınlar kulübü

EN NET HAMİLELİK BELİRTİLERİ BUNLAR

Evde Gebelik Testi Güvenilir mi ?

Evlerinizde yapacağınız gebelik testleri tabiki güvenilir kızlar bütün dünyanın kullanması da zaten bunları gösteriyor. Bu testlerden hangisini alırsanız alın pahallı ya da ucuz, hepsi sizlerin idrarlarınızda bulunan progesteron hormonuna bakıyor. Bu hormon var ise ikinci çizgisini silikte olsa çıkartıyor ya da çakartmıyor.

Evde gebelik testi ne zaman yapılır yapılmalı diyen kadınlar kulübü hamilemiyim üyeleri ?

Evlerinizde yapacğınız gebelik testleri için en güzel sürenin adetlerinizin üzerinden biraz geçmesi ile yapılabileceğini unutmayınız. bu testleri yaparken lütfen sabah idrarınız ile yapın. Bu, testin sonucunun sıkıntısız ve net olarak çıkması için önemli. Sabah idrarınız ile yaptığınız testler için daha güvenli diyebiliriz. Gebelik testlerini yapan kadınlarımızın yaptığı en büyük hata : Arkadaşlarım testin prospektüslerini iyi okuyun. Bu testi yaptıktan sonra maksimum 10 dakika bekleyeceksiniz bu beklediğiniz süre içinde hamile iseniz hamilesinizdir değilseniz değilsinizdir. Bekleyerek iki saat sonra bakanlar var ikinci çizgiyi silik görüyorlar böyle bir durum ile karşılaşanınız var ise hatalı işlem yapıyor. 10 dakika sonundaki değerlere itibar edilmez. Ama benimkisi silik çıktı diyorsan aşağıdaki konuyu bi incele önce

Gebelik testleri silik çıkarsa ne yapmalı ?

Haberi Okumak için Tıklayın

EVDE GEBELİK TESTLERİ KAÇ GÜNDE BELLİ OLUYOR ( Kullanıcı Yorumları )

Sevgili kadınlar, bu testlerin yukarıda belirttiğim şekilde yapılması ile hemen sonuç alabilirsiniz. Yani regl günlerinizde geçme oldu ise bu testin sonucunu on dakikada alabilirsiniz. Günlerce beklemenize gerek yok yapılış şeklini sizlere yukarıdan anlattım. Halen kafanızda deli sorular var ise bu hamilelik testleri ile ilgili çözemediğiniz anlamadığınız bir durum söz konusu ise lütfen bana hemen konuma yazın cevaplayayım.

EN GÜVENLİ %100 DOĞRU GEBELİK TESTİ HANGİSİ ?

Canlarım benim durumunuz var ise zamanınız da var ise yapacağınız hemen BETA HCG kandan gebelik testini yaptırmak olacaktır. Çok fazla soru geliyor işte daha ben bekarım hastane anne babama söylermi vs diye. Hayır arkadaşlarım kimsenin kimseye söyleyeceği bir durum söz konusu değil söylemiyorlar. Bu yaptıracağınız kandan gebelik testinin sonucu asla yanılmaz ve yüzde yüz doğru çıkar. Evet şimdi soruları alalım.

Beta HCG testi örneği

Haberi Okumak için Tıklayın

2 3 4 haftalık gebelikte beta hcg değeri

Haberi Okumak için Tıklayın

 

KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM