X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Yumurtlama günü dışında hamile kalalan var mı ?

Yumurtlama günü dışında hamile kalanlar yumurtlama günü dışında hamile kalınır mı kadınlar kulübü hamilemiyim de Gebe kalınır mı hamile kalmak bu dönemi dışında mümkün mü ?

Yumurtlama günü dışında hamile kalanlar yumurtlama günü dışında hamile kalınır mı kadınlar kulübü hamilemiyim de Gebe kalınır mı hamile kalmak bu dönemi dışında mümkün mü ?

Sayfamıza sık yöneltilen sorulardan biride ovülasyon olmadan hamile kalınır mı, yumurtlama günü dışında ilişkiye girdim hamile kalırmıyım? Kadın yumurtlama gününde olmadan gebelik olabilir mi sorusunun cevabı evettir.Çünkü kadının yumurta hücresinden salınan yumurtalık 1 gün yaşayabilir. Yani yumurtlama gününden 1 gün önce yapılan cinsel ilişki sonucunda da gebe kalınabilir.Ayrıca sperm hücresi ortalama 3 gün yaşayabilir yani canlı kalabilir.

Bu nedenle yumurtlamadan bir, iki hatta üç gün önce gerçekleşen bir cinsel ilişki neticesinde spermler kadının vücudunda 3 güne kadar nadiren 5 gün canlı kalabileceği için ilişkiden 3 gün sonra bile yumurtlama olsa gebelik meydana gelebilecektir. Ancak yumurtlama gününden 5 gün yada 1 hafta önce yapılan ilişkiler neticesinde maalesef gebelik oluşmaz..

yumurtlama günü dışında hamile kalanlar

Kısaca özetlersek; Kadında yumurtlama olmadan hamile kalınamaz, gebelik asla oluşamaz.Yumurtlama kadında ayda sadece bir gün olur ve kadın eğer yumurtlama olduğu gün dışında da cinsel ilişkiye girerse hamile kalabilir. Fakat bu her gün için geçerli bir durum değildir. Bu sebeple hamile kalmak istiyorsanız regl tarihinizden sonra olası yumurtlama günleriniz olan 14 gün ve civarında ilişkiye girebilirsiniz. Her yumurtlama ile hamile kalınacak diye de bir kural yok elbette. Şüpheli ilişki sonucu mensinizde gecikmeniz olursa en az 3 günlük mutlaka HCG testi yaptırın

YUMURTLAMA DÖNEMİNİZ İÇİN TIKLAYINIZ

Her kadının mutlaka bir ayda yumurtladığı günleri vardır. Genelde ADET DÜZENSİZLİĞİ yaşayanlar bunun tespitinde zorlanıyorlar bunun için ADETİM DÜZENSİZ İSE YUMURTLAMA GÜNÜM NE başlıklı yazımızı okumanızı öneriyoruz. Burada yazılanların tamamını biliyorum benim yumurta rezervlerim az diyor iseniz de kızlar yumurtaları arttıran öneriler başlıklı yazımız tam sizlik demektir.

Bir kadın tam da regl döneminde iken hamilemiyim diye soruyor. Adetliyken yumurtlama olur mu başlıklı yazımızı inceleyin kızlar. Her halukarda her kadının hamilelik ve dünyay getireceği bir bebek rüyalarını süsler. Hiç bir şekilde bilgim yok bilgi edineyim bir kadın nasıl hamile kalabilir nelere dikkat etmeliyim diyor iseniz aşağıdaki konuyu inceleyin ve nokta atışı yapın arkadaşlarım.

Hamile kalmak için ne yapmalı kadınlar biliyor musunuz ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Bizlere yönelteceğiniz her türlü sorunuza uzmanlarımızın bilgileri dahilinde dönüş yapıyor, sizleri doğru adreslere yönlendiriyoruz. Lütfen çekinmeden her türlü sorularınızı bizlere iletiniz. Sevgiler.

KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM