X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

2020 tüp bebek yaptıranlar kadınlar kulübü hamilemiyim'de

2020 yılında tüp bebek yaptıran kadınlar Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de tüm ayrıntıları bizlerle paylaşıyorlar.

2020 yılında tüp bebek yaptıran kadınlar Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de tüm ayrıntıları bizlerle paylaşıyorlar.

Özellikle büyük şehirlerde yaşayan kadınlarımızın bizlere yardımcı olmasını istiyoruz. Dönem malesef artık bebeğimizin olamadığı bir dönem. Bütün kadın sitelerini incelediğimizde büyük bir çoğunluğun " bebeğim olmuyor " diye feryat ettiğini duyacaksınız .Yani doğal yollar ile hiç bir şekilde hamile kalamayan o kadar çok insan var ki özellikle büyük şehirlerde yenilen içilen organik olmayan yiyecekler, stresli iş yaşamı, koşullar ve şartlardan dolayı artık bizlerin fizyolojileri iyice değişmiş durumda. Bir şekilde hamile kalmakla ilgili sıkıntılar yaşıyoruz. Kendi çevrelerimizde de hamile kalmak için son derece çaba sarferen hatta erkekte ve kadında sorun olmadığı halde çiflerin bebek sahibi olamadığı bununla ilgili çok büyük sıkıntıların yaşandığı bir dönemden geçiyoruz. Bebek sahibi olmak gerçekten artık zorlaştı.

tüp bebek yaptıran kadınlar

Tüp Bebek yaptıran kadınlar kulübü misafirleri nereyi tercih ediyor ?

Tüp bebek işlemi yumurta toplama sonrasında yapılıyor başarı oranları ha yapılan yere ve uygulamayı yapan doktorun tekniğine bilgisine göre değişiyor. Sizler İstanbul'da Ankara'da ya da İzmir'de tüp bebek uygulaması mı yaptırdınız yoksa Kıbrıs ta başarılı yerlerin olduğunu söyleyen sosyal mecralara bakarak buraya mı gittiniz tam olarak kimde nerede kaç paraya yaptırdınız ? Lütfen bizler ile bu değerli düşüncelerinizi ve bilgilerinizi lütfen ama lütfen paylaşın.

sizin durumunuzda olan ve arayış içinde bulunan kadınlarımıza, bebek sahibi olmak isteyen annelere yardımcı olmak istemez misiniz ? Tamamen sizden gelen yorumlar üzerine yoğunlaşarak insanlara doğru bilgiyi sunmak ve onları doğru şekilde yönlendirmek istiyoruz. Bu hususta sizlerden yardım bekliyoruz. Neler yaşadınız hangi doktora gittiniz hangi hastanede yaptırdınız en önemlisi tüp bebek uygulamanız tuttu mu ? Bizlere nereleri tavsiye ediyorsunuz ?

Daha önce sitemiz hamilemiyim'de açmış olduğumuz tüp bebek ile ilgili konularımız, eğer tüp bebek uygulaması yaptırdı iseniz sizlerin dikkatini çekecektir. Belki de tüp bebek yaptırdınız ve hamilemiyim diye kendi kendinize soruyorsunuzdur tamda size uygun bir konumuz var aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

Tüp bebekte gebelik testi (hamilelik) testi ne zaman yapılır?

Tüp bebekte gebelik testi (hamilelik) testi ne zaman yapılır?

Haberi Okumak için Tıklayın

Tüp Bebekte Hamilelik Haftası Hesaplama

Haberi Okumak için Tıklayın

Tüp bebek tedavisine ne kadar ara vermek gerekir ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Tüp bebek tedavisi hakkında merak edilen soru ve cevaplar

Haberi Okumak için Tıklayın

Tüp bebekte gebelik ( hamilelik) haftası hesaplama

Haberi Okumak için Tıklayın

 

Amacımız, sizlerden doğru bilgileri doğru hastane ve tedaviyi uygulayan merkezlerin bilgilerini alarak buna gerçek anlamda ihtiyacı olan insanlara sunmak. Bu hususta yardım rica ediyoruz.

2020 TÜP BEBEK YAPTIRAN KADINLAR NEREDE HANGİ DOKTORDA KİMDE YAPTIRDINIZ ? Hamilemiyim Kadınlar Kulübü