21 gün olumlama yaptığımızda ne olur?

S

sorumvar

Member

21 gün olumlama yapanlar kadınlar kulubü 21 gün olumlama nasıl yapılır hamilemiyim forum'da.​

Kızlar merhaba büyük bir derdim var size sormak istiyorum da bu derdim için olumlama yaparsam geçer mi sizce? Olumlamalar yaparak negatif düşüncelerden ve enerjilerden arınır mıyım? Benim için önerebileceğiniz olumlamalar var mıdır? 21 gün olumlama yapanlar var mı 21 günde olumlamalar etkisini gösteriyormuş arkadaşlar doğru mu? Bunu bir uzman eşliğinde mi yapmalıyız yoksa kendimiz de yapabilir miyiz?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Olumlamalar hayatımızı olumlu yönde etkilerler. Sorununuz nedir tam olarak bilemiyorum ama sorununuz ile ilgili negatif cümleler kurmamaya ve kafanızdan bile kötü şeyler geçirmemeye çalışın. 21 gün olumlama yapmak 21 gün boyunca sabah kalktığınızda akşam yatarken kendinize olumlama cümleleri belirleyin kısa kısa ve bunları sürekli tekrar edin. Örneğin evinizin bereketi ve huzuru için. Huzur bereket bolluk benimle ve ailemle gibi cümleler negatif enerjiler yerine pozitif enerjilerle size geri dönecektir. Negatif hiç bir şey aklınızdan dilinizden geçirmeyin. Her zaman olumlamalarınız sade ve doğru kelimelerden seçilmiş olsun. Sağlık şans mutluluk benimle gibi. Öncelikle aslında negatif düşüncelerden sıyrılmak için örneğin bütün hatalarımı kabul ediyorum tüm kırgın olduğum insanları affediyorum olumsuz her şeyi iptal ediyorum yerini sevgiyle dolduruyorum. Sevgi içinde mutluluk içinde huzur güven içindeyim evren beni destekliyor. Kendimi kabul ediyor ve kucaklıyorum. Bedenimi pozitif mesajlarla dolduuryorum gibi gibi cümleleri her gün 21 gün boyunca söylemeye devam edin. Olumsuz hiç bir şeye yer vermeyin.

Olumlama yanında önemli bir sorun olan kendinizi rahatça ifade edebilmek için neler yapmalısınız? Yazımızı aşağıdaki linkten mutlaka inceleyin derim. ''Kendimi rahatça ifade edebilmek mümkün mü''

 
Üst