29 haftalık gebeyim duygularım darmadağın

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

29 haftalık gebelik kadınlar kulubü 29 haftalık hamilelik hamilemiyim forum'da.​


Ya hamileliğin bu kadar zor olduğunu bilmezdim. Acaba sadece bende mi oluyor yoksa herkes aynı şeyleri mi yaşıyor. Ne uyuyabiliyorum, ne yemek yiyebiliyorum. Yemek yemediğim halde kilo alıyorum, sırtım belim çok ağrıyor, gece uyuyamıyorum çünkü sürekli tuvalete kalkmam icap ediyor. Hamilelik bu kadar zormuymuş yaa. Allahım doğum gelse bir an önce doğsa artık diyorum. Zor geçiyor gebeliğim. Neler yapmam gerekiyor lütfen tecrübeli anneler yardımcı olsun. Duygularımı söylemem gerekirse onlar darmadağın toparlayamıyorum kendimi.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
İşte annelik budur diyorum. Boşuna değil cennet anaların ayağı altındadır diye. Bu cefaları çekiyorsunuz ama bebeğiniz kucağınıza geldiğinde tüm hepsini unutacaksınız. Hamileliğin her haftası her günü farklı olabilir. Doğal şeyler bunlar. Çok aşırı ağrı sancı yaşamıyorsanız hormonların yükselmesine bağlı olarak bu değişimleri yaşamanız doğal. Uykusuzluk, sık idrara çıkma, iştahsızlık ya da çok yemek yeme isteği, vücudun çeşitli yerlerinde ağrı oluşabilir. Uzanın bebeğinizin hareketlerini dinleyin o güzel tekmelemelerine birkaç ay sonra duyamayacaksınız. Hamileliğin tadını çıkarmaya çalışın. Gece yatarken yan yatıp bacaklarınızın arasına yastık koyup yatın inanın işe yarıyor. Gece yatmadan önce en azından 1 saat önce hiç bir şey içmeyin ki idrara çıkıp uykunuz bölünmesin. Ne güzel birkaç ay sonra bebeğinize kavuşmanın hayallerini kuruyorsunuz ama maalesef bu mutluluğa erişemeyen binlerce insan var. Kıymetini bilin derim. Ufak tefek sıkıntılar elbette sadece sizde değil.

Hamile kalamayan hanımlar merak edilen konulardan biri olan ''karın çektirme ile hamile kalmak mümkünmü?'' yazımıza göz atabilirsiniz. Çok eskilerden kalma bu yöntem etkili mi yoksa değil mi?

 
Üst