4 yaşındaki yeğenime ayakkabı alacağım kaç numara olur acaba?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

4 yaş erkek çocuğu kaç numara ayakkabı giyer kadınlar kulubü 4 yaş erkek çocuğu ayak numarası hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar yeğenim 4 yaşında ben başka şehirdeyim aynı şehirde değiliz. Sormaya da çekindim sürpriz yapmak istiyorum yeğenime bir şeyler alacağım ayakkabıda almak istiyorum. 4 yaşında kaç numara almam gerek acaba? 4 yaş erkek çocuğu kaç numara ayakkabı giyer? Tecrübeli ablalar çocuğu olanlar yardımcı olurlar umarım bana? Bir numara büyük mü almak gerekiyor bir de acaba küçük olmasından iyidir.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Ne güzel yeğenini düşünüp hediye almak istiyorsunuz. Erkek çocukları kız çocuklardan farklı olarak ayakları biraz daha büyük olabilir. 4 yaş erkek çocuğu ayak ölçüsü ortalama 17.2 cm gelir. Bu da 26 numaraya tekabül ediyor ama işte yeğeninizin ayak ölçüsü kaçtır bilgi yok. Siz 4 yaş yerine 5 yaş için bir numara büyük alabilirsiniz en azından riske atmamış olursun. Ben bile çocuklarımın ayak numaralarını bilmeme rağmen her zaman 1 numara büyük alırım uzun giysinler diye. Küçücük yeğeniniz kim bilir nasıl da sevinecek. Biz bile bu yaşta kargo filan gelince açmak ne kadar heyecan verici oluyor.

Çocuklar için farklı hediye seçenekleri vardır kimisi için oyuncak kimisi için kıyafet. Hele el emekleri daha bir başkadır. ''Çocuklar için örgü hırka modeli arıyorum kolay olsun'' konusunu incelemenizi de isterim. İnstagramda el emeği göz nuru hediyelikler yapan kadın arkadaşlarımız ablalarımız var.

 
Üst