Merhabalar
Bu çok güzel bir haber inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız. 40 yaşından sonra hamile kalmak utanç verici bir durum değil. Çok güzel bir duygu doğrusu. Ama spiralin kayma durumları maalesef olabiliyor arada bir kontrol ettirmekte fayda var. Eğer bebek istemiyorsanız en az 6 ayda bir kontrol şart. 40 yaşından sonra benim bir komşum hamile kalmıştı o da spiral kayması sonucu hamile kalanlardan. Ama ikizleri olmuştu ve şuan da ikizleri 7 yasinda. Kendisi de 50 yaşında vardır

Kadının sağlığı yerinde ise doğum yapabilir hatta doğum yapmak hücreleri yeniler canlılık katar kadına. Tabii ki bir 30 yaş hamileliği gibi kolay da olmaz ama siz üstesinden gelirsiniz eminim. Siz muhtemelen menapoza girdim sandınız geç anladınız hamile kaldığınızı da öyle düşünüyorum.
Daha yaşınız çok genç bir bebek sahibi olmak bence çok güzel yaşlar bunlar. Hem hiç çekinmeyin bile. Çogu kadın artık kariyerdir iştir kosturmaktan hamilelik yaşı bebek isteme yaşı da 40 lari buluyor zaten.
"40 yaşından sonra anne olmaya çabalayanlar" yazımızı bir okumanızı isterim.
40 yaşından sonra anne olmaya çabalayanlar Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de bir araya geliyor.
www.hamilemiyim.org