5 10 kilo vermek istiyorum kadınlar yardım lütfen

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

SORU : 5 10 kilo vermek istiyorum kadınlar kulübü hamilemiyim'de​


Selam kızlar herkese iyi günler diliyorum. Korona belası kapımızda okullar açıldı ama önceki birinci dalgada evde o kadar zaman geçirdik poğaçalara böreklere vurduk kendimizi yapmadığımız kadar yemek yaptık ve istemediğimiz kadar götürdük her şeyi 10 kilo vermek istiyorum bana tavsiye edebileceğiniz diyet listesi vs var mı bana spor demeyin sakın spor zaten yapamıyorum ev işleri için yaptığım spor da yetmiyor heralde 3 çocuğum var deliler gibi evde dolaşıyorum bana tavsiyeleriniz var mı neler tüketebilirim neler yapabilirim. Tşk.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Selamlar hayatım malesef bu sıkıntı hepimizde var sen üç çocuğunun olduğun usöylüyorsun muhtemelen 30 lu yaşların üzerindesin yaşını söylememişsin ama ister istemez metabolizma hızlarımızda düşmeler meydana geldi. Bu şu demek hayatım, aynı şeyi yiyerek daha az kalori harcıyoruz ve kilolar malesef olduğu yerde duruyor hatta ileri gidiyor.

Kilo vermek için aşağıda yer alan bi diyet programı var yoğurt kürünü denemeni tavsiye ediyorum hayatım. Zaman içinde bu aşağıdaki kür haricinde uyguladığın bir yöntem var ise bizlere de söylemeni paylaşmanı rica ediyoruz.

 
Üst