7 aylık bebekleriniz neler yapıyor yoruma gelin

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

7 aylık bebek neler yapar kadınlar kulübü 7 aylık bebek ne yapar hamilemiyim forum'da.​

7 aylık bebeğim var ek gıdaya geçtik sizler 7 aylık bebeğinize su veriyor musunuz? Bir de bebeğim ayakta durmakta hala nedense zorlanıyor acaba erken mi. Sizce bu normal mi? Emekleme de yok hala. 7 aylık bebekler bunları yapamaz mı diye soruyorum kendime. Aslında doktora da kontrole götüreceğim soracağım doktora. Sizin 7 aylık bebekleriniz neler yapıyor? 7 aylık bebek neler yapar ne hareketleri yaparlar acaba?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
7 aylık bebek artık ek gıdaya geçmiştir su içebilir. Çünkü ek gıdaya geçen bebekler artık anne sütünden de yavaş yavaş sıyrılacağı için ek gıdaya geçişte kabızlık oluşmaması için boş su verebilirsiniz. 7 aylık bebekler emeklemeye başlayabilir yavaş yavaş ama bu 8 aya da kayabilir acele etmeyin her bebeğin gelişimi bir değil. Ayrıca ayakta durması da yavaş yavaş olacaktır. Size tavsiyem ek gıdaya geçmişken kemik suyuna sebze çorbaları yapın kemikleri için mutlaka tam zamanı aslında güneşe çıkarın kalsiyuma önem verin. Bolca yoğurt verin bebeğinize kalsiyum alıp kemikleri güçlensin.

Peynir yapıyorsanız evde mutlaka peynir altı suyunu atmayın. Peynir altı suyundan neler yapabilirsiniz bebeğinize. Gerçekten çok faydalı. ''Peynir altı suyundan bebeğime yapabileceğim şeyler''.

 
Üst