Abdül Aziz Gürbüz hoca ile kpss çalışan var mı?

S

sorumvar

Member

Abdül Aziz Gürbüz kpss kadınlar kulubü abdül aziz gürbüz kpss matematik hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar selamlar kpss hazırlanıyorum bu yıl ama matematik ile başım belada. İyi bir hoca arıyordum. Abdül aziz gürbüz hoca çıktı karşıma. Youtubede videoları var ben ayrıca kitaplarına da sahip olmak istiyorum. Özel ders alsam bu kadar anlamazdım herhalde çok iyi anlatıyor birkaç videosunu izledim de. En başından başlayacağım ama tüm videoları var mı bilemiyorum tabii youtubede. Abdül aziz gürbüz kpss ile ilgili dersleri de var mı acaba kitap olarak hocanın?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Arkadaşım Allah kolaylık versin inan bu ülkede kpss hazırlanmak da kazanmak da çok zor. İnşallah istediğin gibi olur. Ne mezunu olarak gireceksin bilemiyorum da ama matematik her halukarda lazım olacak zaten. Ben de birkaç videosunu gördüm abdül aziz gürbüz hocanın olumlu çok yorum var. Bilmediğin konuları en azından çalışabilirsin kendisinden. Kitapları dersen de şifrelimatematik sitesinde kitapları satışta gördüm ben. Hem de her kategori ayrı ayrı verilmiş. Hem kitap hem video aynı anda götürürsün. Tekrardan başarılar diliyorum arkadaşım ve tüm kpss çalışanlara.

Birinci sınıfta çocuğu olanların okuması gereken bir yazı bırakıyorum buraya arkadaşlar. ''Çocuğum 1. sınıfta okumasını nasıl hızlandırırım'' veliler mutlaka bakmalısınız.

 
Üst