Adet bitiminden hemen sonra ilişki olursa hamile kalır mıyım?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Adet bitiminden hemen sonra ilişkiye girilir mi kadınlar kulübü adet bitiminden sonra ilişkiye girilir mi hamilemiyim forum'da.​

İyi akşamlar kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum ben 5 aylık evliyim daha 20 yaşındayım ve bu hamilelikle ilgili pek bir bilgim yok açıkçası buradan sizden öğrenmek istiyorum adet bitiminden hemen sonra ilişkiye girilir mi girilirse hamilelik olasılığı yüksek midir? Hamile kalabilmek için adet bitiminden hemen sonra ilişkiye girmek gerekiyor mu yoksa belli bir zamanı mı var?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Adet bitiminden hemen sonra tabii ki ilişkiye girebilirsin yalnız hamile kalmak istiyorsan bunun belli zamanları var yumurtlama günü yani yumurtanın çatladığı gün onun 3 gün öncesi onun 3 gün sonrası ilişkiyi günaşırı artırarak hamile kalma olasılığını yükseltebilirsin adetin izden 2 hafta sonraya tekabül eden 14 ve 16. günler arasında kalan zaman hamile kalmanın yüksek olduğu günlerdir bugünlerde gün aşırı ilişki deneyerek hamile kalma olasılığınızı artırabilirsiniz. Adet bitiminden hemen sonra ilişkiye girebilirsiniz fakat benim size tavsiyem daha çok üzerine düşmeniz gereken zaman adetinizin başlangıcından itibaren saydığımızda 10. günden başlayarak son güne kadar denemek olacaktır.

Dilerseniz aşağıda verdiğim linke de bir inceleyin derim burada hamile kalabilmek için pozisyonda çok önemlidir. "Hangi pozisyonlarda hamile kalınır bebeğim olsun istiyorum artık" linkine tıkladığınızda yazımıza ulaşabilirsiniz.

 
Üst