Adet oldum ama hamile olabilir miyim yine de

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Adet bitiminden sonra hamile olduğunu öğrenenler kadınlar kulübü adet biriminden sonra hamile kalanlar hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar ben bu ay adet oldum ama her zamankinden daha farklıydı. Yani normalde 6 gun süren adetim 3 gün sürdü. Böyle bir durum yaşayan var mı acaba? Adet bitiminden sonra hamile kalanlar varsa bana fikir verebilir misiniz? Şimdi ben de hamile olabilir miyim acaba? Çünkü kasıklarımda da hala bir ağrı var. Bir de çok idrara çıkmaya başladım.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Adet olduysaniz gebelik yok denilebilir ama her zamankinden farklı bir adet gördüğünüzü söylüyorsunuz kaşık ağrılarınız da varmış bana kalırsa bir test alıp yapmanızda fayda var. Çünkü adet olup sonrasında hamile çıkanlar olabiliyor. Adetiniz 6 gün sürerken 3 gün sürmesi üstüne görme yaşayabileceğiniz anlamına gelebilir. Kaşık ağrıları adet sonrasinda geçmesi lazımdı. Kaşık ağrıları sık idrara çıkma gibi belirtiler gebelik şüphesi olabilir. Benim sana tavsiyem hemen yarın bir test alıp yapman. Kan testi ile de teyitlersin sonrasında. Gebelik testinde çift çizgi görürsen hayırlı olsun şimdiden:)

Gebelik belirtilerini daha doğrusu erken gebelik belirtileri nelerdir merak ediyor musunuz? "Erken gebelik belirtileri" yazımızı mutlaka okuyun.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
TLC televizyonunda buna benzer bi kaç haber görüyorum. Aslında çok ama çok düşük bir ihtimal olduğu için işi şova dönüştürmüşler. Böyle bir durum çok çok çok çok düşük bir ihtimal arkadaşlarım. Ben de öylemiyim diye düşünmeyin. Adet oldu iseniz düz mantıkla hamileliğiniz yok demektir. Ben demiyorum bilim bunu söylüyor :)
 
Üst