Adet Oldum Bu Üstüne Görme Durumu Olabilir mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Adetliyken hamile kalınır mı kadınlar kulubü hamilemiyim forum'da.​


Merhaba hanımlar bir şey sormak için geldim ama yardımcı olursanız sevinirim. Ben bu ay adet günümde leke şeklinde adetim başladı. Sonrasında kırmızı renge dönüştü ve 5 gün sonra bitti. Acaba bu hamile kalıp da üstüne görme olabilir mi? Hiç böyle bir durum yaşayan var mı? Benim hala kasıklarım ağrıyor başım ağrıyor midem bulanıyor. Çok uykum geliyor halsizlik var. Adet bittikten sonra böyle şeyler yaşamaya devam ediyorum. Bu psikolojik mi yoksa böyle bir kanamayı üstüne görme olarak mı görmeliyim ben. Yani adetliyken hamile kalınır mı? Bu durumu yaşayanlar yazın lütfen.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Hamile kaldığınızı sanmıyorum. Yaşadığınız belirtiler de psikolojik olabilir. Bebeğinizin olmasını çok istiyorsanız yaşamanız doğal. Ama adet kanamasından sonra hamile kalmanız olanaksız. Zaten adet kanamasının açıklaması nedir? Olgunlaşan yumurtalar döllenmediği için gebelik oluşmadığı için rahminizden dökülmüş. Eğer döllenme olsaydı rahime yerleşecekti bir embriyo olarak ve adet görmeyecektiniz. En basit açıklaması bu. Ayrıca üstüne görme dediğiniz şey yerleşme kanaması çok kırmızı kan şeklinde olmaz. Leke şeklinde olur ve 5 gün kadar da sürmez. Normal adet kanaması yaşamışsınız yani hamile değilsiniz bana göre. İçiniz rahat etmiyorsa gidip kan testi de yaptırabilirsiniz ama doktor da adet görmüşsün diye test yapmaz bence. Adetliyken hamile kalınmaz ancak adetiniz bittikten sonra düzenli ilişki ile yumurtlama zamanını denk getirirseniz hamile kalma olasılığınızı yinelersiniz.

Üstüne görmeyi daha çok kadınlar karıştırabilmektedir. Tıpkı burada olduğu gibi adet kanamasının üstüne görme mi değil mi anlaşılamadığı gibi. Onun için merakla okuyacağınız bir konu linki vermek istiyorum sizlere. Üstüne görme yaşayanlar konumuzu inceleyebilirsiniz.

 
Üst