Adetim 2 Gün Geçti Hamilemiyim ?

admin

admin

Administrator
Yönetici
Adetim 2 3 4 5 gün geçti Hamilemiyim ? Nasıl Anlayabilirim ?

Sitemize gelen soruların başını bu soru çekiyor değerli hamile kadınlar kulubü üyeleri. Kadınlarımız özellikle birliktelik, sürtün me ya da benzeri durumlarda bu soruyu kendi kendilerine sürekli olarak sorup duruyorlar. Tabiki hepsi hamilelik değildir. Şimdi siz değerli kadınlar kulübü üyelerinin kafalarındaki sorulara cevap vermek adına bazı bilgileri sunmak istiyoruz.

Sürtünmeyle Birlikte olmuştum Adetim Gecikti Hamile Kalır mıyım ?

Sürtünme yolu ile birlikte olma durumlarında tenin tene değmesi gibi bir durum söz konusu oldu ise, zevk sıvısı ile hamile kalma ihtimaliniz düşükte olsa var, ama yüzde yüz kalırsınız diye net bir şey yok ayrıntıları aşağıdaki bağlantıda yer alan konumuzdan görebilirsiniz.


HER ADET GEÇİMİ HAMİLELİĞİ İŞARET ETMEYEBİLİR ?
ADETİM 2 3 4 GÜN GEÇTİ HAMİLEMİYİM.jpg

Özellikle adet döneminden önce hastalık durumu ve her türlü gribal enfeksiyonlarda ya da her hangi bir hastalıkta kullanılacak olan ilaçlar, antibiyotikler ve ağrı kesiciler adetinizi bir kaç gün geciktirebilir lütfen bunu unutmayınız.


STRES YAPTIM YA HAMİLE İSEM DİYE BUNDAN ADET GECİKİR Mİ ?
Hah şimdi geldik zurnanın zırt dediği yere kızlar. Her türlü yapılan stres ve hamile kalma korkusu ya da bebek bekleme özlemi ile yapılan stres durumlarında bi kere şunu bilin adetiniz kesinlikle gecikme yaşayacaktır. Ama benim daha önceden hiç böyle olmamıştı diyebilirsiniz. Emin olun stres adetinizde sarkmalara neden olur.

Bu yukarıda yazılanları bildiğinize göre artık hamilemiyim değilmiyim şeklindeki sorularınıza net cevaplar bulabiliriz. Tam olarak bir birleşmede anne olma özlemi ile yanan değerli anne adayları. Siz hamilemiyim diye düşünüyor iseniz aşağıda yazdıklarımızı dikkatli şekilde lütfen okuyunuz.

HAMİLELİK BELİRTİLERİ başlıklı konumuzda sizlere hamile olduğunuzu gösteren tüm işaretleri vermiştik. Öncelikle bu konumuzu inceleyiniz. Eğer sizde bu belirtiler var ise şu şekilde test yapmanızı tavsiye ediyoruz.

HAMİLELİK TESTİNİ NE ZAMAN YAPMALIYIM ?

Adetinizin üzerinden bir iki gün geçti ise bu testi yapabilirsiniz. Sabah idrarı ile bu testi eczanelerden alacağınız her hangi bir gebelik testi ile yapabilirsiniz. İlk 5-10 dakika sonrasında çıkan silik çizgilere itibar etmeyiniz.

EN KESİN HAMİLELİK BELİRTİLERİNİ HANGİ TEST İLE ALABİLİRİM ?
Kandan yapılan gebelik testleri ile yüzde yüz sonuç alırsınız. Bu testin ismi BETA HCG TESTİ arkadaşlarım. Aşağıdan linkini veriyorum bu test ile ilgili merak ettiğiniz tüm sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz.

BETA HCG GEBELİK TESTİNİ NE ZAMAN YAPMALIYIM ?

Eğer bu konumuz ile ilgili kafanızda soru işaretleri var ise lütfen bizlere kayıt olmadan koyuna cevap yazarak ulaşın. Sevgiler.
 
Son düzenleme:
Üst