Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Adetliyken vücut tüyleri alınır mı temizlenilir mi kızlar ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sadmin" data-source="post: 932" data-attributes="member: 55"><p>Merhabalar bu hususta tabiki söyleyeceklerim var hayatım bir kadın olarak. Şimdi öncelikle tam da adet döneminde iken ağda yapılmaz. Yani adette olsun bitsin tertemiz olayım şeklinde düşünmen bilimsel olarak yanlış oluyor. Öncelikle sana bunu açıklamak istiyorum. Hormonların tavan yaptığı bu adet döneminde tüylerini alma hayatım. Bu dönem bittikten sonra iki üç gün içinde temizlenmen daha mantıklı olacaktır. Hormonal denge kendine geldiğinden dolayı bilimsel olarak sana bunları söylemem gerekiyor. </p><p></p><p>Yine bilmen gerekiyor ki adet döneminde daha <strong><em>büyük acı duyarsın</em></strong> hayatım. Regl döneminde yine hormonlara bağlı olarak <strong><em>ağrı eşiğin</em></strong> düşük olacağından dolayı ağda yapman senin canını biraz daha fazla yakacaktır bilgin olsun.</p><p></p><p>İslami Olarak Adetliyken Vücut Kılı alınır mı Ağda yapılır mı ?</p><p></p><p>İslami olarak ta insanların cünüplü iken ya da regl döneminde tırnak kesmesi adetliyken vücut kullarını alması doğru değildir. Temizlendikten sonra bunun yapılması etek traşı ya da koltuk altı gibi temizliklerde bulunması mantıklı olacaktır daha ayrıntılı bilgiyi <a href="https://www.youtube.com/watch?v=izfQmSRMilQ"><strong><em><span style="color: rgb(209, 72, 65)">buradaki </span></em></strong></a>video vermiş hayatım bilgin olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sadmin, post: 932, member: 55"] Merhabalar bu hususta tabiki söyleyeceklerim var hayatım bir kadın olarak. Şimdi öncelikle tam da adet döneminde iken ağda yapılmaz. Yani adette olsun bitsin tertemiz olayım şeklinde düşünmen bilimsel olarak yanlış oluyor. Öncelikle sana bunu açıklamak istiyorum. Hormonların tavan yaptığı bu adet döneminde tüylerini alma hayatım. Bu dönem bittikten sonra iki üç gün içinde temizlenmen daha mantıklı olacaktır. Hormonal denge kendine geldiğinden dolayı bilimsel olarak sana bunları söylemem gerekiyor. Yine bilmen gerekiyor ki adet döneminde daha [B][I]büyük acı duyarsın[/I][/B] hayatım. Regl döneminde yine hormonlara bağlı olarak [B][I]ağrı eşiğin[/I][/B] düşük olacağından dolayı ağda yapman senin canını biraz daha fazla yakacaktır bilgin olsun. İslami Olarak Adetliyken Vücut Kılı alınır mı Ağda yapılır mı ? İslami olarak ta insanların cünüplü iken ya da regl döneminde tırnak kesmesi adetliyken vücut kullarını alması doğru değildir. Temizlendikten sonra bunun yapılması etek traşı ya da koltuk altı gibi temizliklerde bulunması mantıklı olacaktır daha ayrıntılı bilgiyi [URL='https://www.youtube.com/watch?v=izfQmSRMilQ'][B][I][COLOR=rgb(209, 72, 65)]buradaki [/COLOR][/I][/B][/URL]video vermiş hayatım bilgin olsun. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
adananınplakakodunurakamolarakaşağıyayazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Adetliyken vücut tüyleri alınır mı temizlenilir mi kızlar ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…