Ağır Abi Doğum Günü Mesajları Var mı lazım bana

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Ağır abi doğum günü mesajları - Ağır abilere doğum gününde atılacak mesajlar kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da


Selam arkadaşlarım, benim bugün bir abimin doğum günü var. Kendisi biraz mahalle abisi gibi yani daha doğrusu " ağır abi " olur kendileri desek daha yerinde olacaktır. Arkadaşlarımızda süpriz doğum günü yapıyoruz bugün bu abimiz için pastanın üzerine yazılabilecek şöyle ağır abilere yakışan bir söz arıyorum kısa olsun var mı acaba bidiğiniz tşk.
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Bütün Ağır abilere selam olsun arkadaşlarım. Yani pasta üzerine yazılacak kadar kısasını hiç bir yerde görmedim ama mesaj olarak bir kağıda yazmak ister iseniz aşağıdaki sözler sizlere yardımcı olacaktır. Bu vesile ile de doğum günü olan tüm abilerin doğum günleri kutlu olsun.

♥ Hayatı tespih yaptım sevgili bazen sallıyor bazen çekiyorum ama İMAMESİ hep dik duruyo... Doğum günün kutlu olsun dik dur kardeşim :D:D

♥ Yoklugun yagmura yazi yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar aci,sen nefes kadar önemli, canim kadar degerlisin, iyiki dogdun birtanem.

♥ Bir yil daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes ayni seyi yasiyor. Bu yilin sonunda geriye baktiginda umarim "harika bir yildi" dersin.. Dilegim bugün diledigin tüm dileklerinin gerçek olmasi. Gelecegini olusturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek sekilde olsun! Belki yaninda degilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaslara.

♥ Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır. Sen benim hayat ışığımsın.Annemsin. Varlığımın tek nedeni.. Doğum günün kutlu olsun.

♥ Bugün belki de çok kisiden dogumgünü mesaji alacaksin, ancak su an okudugun içlerinde en farklisi çünkü tümüyle sevgiden ve dostluktan olusmus bir mesaj. Sesim güzel olmadigindan sana bir dogumgünü sarkisi söyleyemiyorum. Bu yüzdendir ki böyle kisa bir mesaj çekiyorum. Hep oldugun gibi sevgi dolu ve neseli kal. Nice mutlu yaslara.


♥ Dikkat! Bu mesaj sevgi, nese ve iyi dilekler içermektedir. Bir dakika için yasamin ve seni düsünen birinin oldugunun sevincini hisset ve mutlu ol! Simdi bu mutluluguna simsiki saril ve ümidini koskoca bir yil boyunca hiç yitirme! Askta, parada, saglikta her zaman kazanmani dilerim. Sensiz bir hayatta kime gerçekten "dostum" diyebilirdim bilmiyorum. Iyi ki dogdun. Nice mulu yaslara.

♥ Arkadaslar yildizlar gibidir, onlari her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarini ve seni düsündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanindayim... Senin gibi dosta sahip oldugum için kendimi çok sansli hissediyorum. Hayatin tüm kötülüklerinin senden uzak olmasini dilerim. Iyi ki varsin ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Dogumgünün kutlu olsun!

♥ Biraz sans, biraz sevgi ve sabir, birer parça zaman, basari ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karistirip senin için uzun ve dileklerinin gerçeklestigi bir "hayat pastasi" yapabiliriz sanirim... Nice yaslara!

♥ Dilerim yeni yasinda mutluluklarin en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlikla tirmanirsin ve dilerim yüzün hep güler, neseni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dilegiyle... Dogumgünün kutlu olsun! Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin.

♥ Sakin üzülme hayatin hizina, en güzel yillar çabuk geçenlerdir... Gelecegini olusturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek sekilde olmasini dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakisiyor. Daha nice mutlu yillara.

♥ Bugün dogumgünün oldugu için farkli ve özel oldugunu mu saniyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün degil her gün farkli ve özelsin... Dostlugunun, arkadasliginin verdigi keyfi sana anlatmam çok zor. Kalbim hep seninle. Iyi ki varsin.. Birlikte daha nice yaslara.

♥ Kisa bir mesaj olmali bu. Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan.. Bil ki unutulmadin.. Dogumgünün kutlu olsun! KAYNAK
 
Üst