Aloe Vera Kullananlar yardımcı olabilir mi ?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Aleo Vera Kullanan kadınlar var mı kadınlar kulübü hamilemiyim'de


Aloe vera bitkisini kullanmak istiyorum fakat cesaret edemiyorum. Bahçemizde bunu yetiştiren bir komşumuz var cildine iyi gelecktir işte ikiye böy sıkıntılı alana sür dedi ama dediğim gibi bir türlü cesaret edemidim benim cildim çok kuru acaba cildimin kuruluğunu düzeltir mi nasıl kullanayım kızlar aranızda kullananlar, Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
admin

admin

Administrator
Yönetici
Aloe Vera bitkisinin cilde birçok faydası bulunmaktadır. İnternet ortamında bununla ilgili son derece karışık bir çok bilgi var aslında. Senin cildinin tamamı kuru heralde bunun için nemlendiriciler işe yarayacaktır ama bir bölge olsa hadi ikiye böl deriye yedirerek uygula diyeceğim ama senin durumun değişik. Yani tüm vücudunda böyle cilt kuruluğun var ise bunun cin dermatologlar ile görüşmen daha faydalı olacaktır.

Sadece yüzünde denemeni tavsiye ediyorum. Bu jel olarak satılıyor ama madem bahçenizde var deneme için iki üç gün sabahları kalkıp yüzünü iyice yika ve kurula ikiye böldüğün aleo vera bitkisinin o yapışkanımsı kısmını yüzüne yedirerek on on beş dakika uygula sabah akşam bak bakalım o bölgelerde neler oluyor sonucu bende mrk ediyorum.
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Sevgili Ruşa sadece konudan alıntı yapmışsınız incelediğinizde sorunuzu gönderin lütfen.
 
Üst