Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Aloe Vera Kullananlar yardımcı olabilir mi ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 86" data-attributes="member: 1"><p>Aloe Vera bitkisinin cilde birçok faydası bulunmaktadır. İnternet ortamında bununla ilgili son derece karışık bir çok bilgi var aslında. Senin cildinin tamamı kuru heralde bunun için nemlendiriciler işe yarayacaktır ama bir bölge olsa hadi ikiye böl deriye yedirerek uygula diyeceğim ama senin durumun değişik. Yani tüm vücudunda böyle cilt kuruluğun var ise bunun cin dermatologlar ile görüşmen daha faydalı olacaktır. </p><p></p><p>Sadece yüzünde denemeni tavsiye ediyorum. Bu jel olarak satılıyor ama madem bahçenizde var deneme için iki üç gün sabahları kalkıp yüzünü iyice yika ve kurula ikiye böldüğün aleo vera bitkisinin o yapışkanımsı kısmını yüzüne yedirerek on on beş dakika uygula sabah akşam bak bakalım o bölgelerde neler oluyor sonucu bende mrk ediyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 86, member: 1"] Aloe Vera bitkisinin cilde birçok faydası bulunmaktadır. İnternet ortamında bununla ilgili son derece karışık bir çok bilgi var aslında. Senin cildinin tamamı kuru heralde bunun için nemlendiriciler işe yarayacaktır ama bir bölge olsa hadi ikiye böl deriye yedirerek uygula diyeceğim ama senin durumun değişik. Yani tüm vücudunda böyle cilt kuruluğun var ise bunun cin dermatologlar ile görüşmen daha faydalı olacaktır. Sadece yüzünde denemeni tavsiye ediyorum. Bu jel olarak satılıyor ama madem bahçenizde var deneme için iki üç gün sabahları kalkıp yüzünü iyice yika ve kurula ikiye böldüğün aleo vera bitkisinin o yapışkanımsı kısmını yüzüne yedirerek on on beş dakika uygula sabah akşam bak bakalım o bölgelerde neler oluyor sonucu bende mrk ediyorum. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
aşağıdakiboşalanaküçükharflerleinsanımyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Aloe Vera Kullananlar yardımcı olabilir mi ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…