Andulasyon ile zayıflayanlar var mı aramızda ?

  • Konbuyu başlatan Lafebesi
  • Başlangıç tarihi
L

Lafebesi

New member

Andulasyon ile zayıflayanlar kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da


Kendimi bildim bileli kilo sıkıntılarım vardı aslında evlenmeden önce çok bu kadar yoktu ama evlendikten sonra özellikle bir tane kız çocuğu dünyaya getirdikten sonra artık kilolar kontrol altına tutulamadı. Neyse güzellik merkezlerinde yapılan kavitasyonlar var gittim bugün onlara beni incelediler hani şu titreşim veren jelli şey sende ie yaramazlar dediler ve morallerim sıfıra düştü kızlar zayıflamak istiyorum ben aranızda andülasyon nedir bilen var mı zayıflatıyor mu neyin nesidir soramadım benden sonra geleni aldıkları için araştırayım dedim buradada laf ebeliği yapıyorum sorayım dedim ne diyorsunuz ?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Sizin için araştırdım tam uygulaması nasıl ona da bakacağım ama önce bilgileri vermek istiyorum.

Andülasyon Terapi Nedir ? Şimdi batıda yani bildiğimiz dış minnakların ülkelerinde on yılı geçkin bir süreden beridir kullanılıyor. Kullanım alanlarının genel sağlık durumunu destekleyici yöntem olduğu kişinin performansını arttırdığı biyofiziksel prensiplerle işlem yapıldığı bir tedavi yöntemi diye bahsediyorlar.

HHP ANDÜLASYON TERAPİ SİSTEMİ

Bunun videosunu biraz inceledim ve bir sitede açıklama buldum. Burada denildiğine göre spora her zamankinden daha az zaman ayırıyoruz. İşte tam da bu amaçla bu terapi sistemi ortaya çıkıyor. Doktorlar ile birlikte yapılan araştırma ile Almanya da ortaya çıkmış ve kullanılmaya başlamış. Bu terapi sisteminde üniversite çalışanlarından da destek alınmış durumda. Aslında bir masaj sistemi.

Andülasyon Terapi Sistemi Nasıl Çalışıyor
Yüksek kaliteli tıbbi bir tedavi yöntemi olduğunu ve bilimsel olarak kanıtlanmış bir ışın veriyor yüksek ısı ile birlikte bir masaj koltuğu gibi uzanıp yatabileceğiniz bir sistemi var ve buradan sizi işleme tabi tutuyorlar. Ağrılarınızı geçiriyor, krampları gideriyor. Tüm semptomlarınızı düşürüyor.

İstenilen bölgeye uygulanıyor ve kas dokularında etkili oluyor hızlandırma yapıyormuş kanlarda. Aslında amacı daha iyi çalışan kas sistemi üzerine kurulmuş. Damarları genişleterek tüm organizmadaki sirkülasyonu hızlandırıyor muş. Yani burada yaptığım incelemede metabolizmalarınız daha iyi çalışacağından dolayı kesinlikle kilo da verdirir diye düşünüyorum.

Tabi ben bunu kullanmadım kullanan kişilerin yorumlarını da inceledim. Zayıflama sitelerinde ve terapi sistemini yaptığını söyleyen kişilerin dediklerini inceledim. 5 temel fonksiyonu olduğunu ve bir çok şeyi anlattıkları video aşağıda inceleyin isterseniz. Uzmanlar Andülasyon ile zayıflamak mümkün diyorlar. Andülasyon yağları parçalıyormuş videosunu ekledim aşağıda inceleyin lütfen.

 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Ayrıca Vibrasyon ve infared sistemi ile yağ yakmanın yanı sıra kaslardaki ağrıları alıyormuş. 20 adet programı bulunuyor dediklerinize kilonuza ve sıkıntılarınıza göre tüm vücut olarak çalışıyor ve yağ yakımını uzmanlar destekliyor diyorlar. Aslında daha ayrıntılı bilgiyi burası size verecektir. Onlarla da konuşun. Geçen zaman içinde bunu kullananlar var ise bizlere dönüş ve yorum yapacaktırlar diye düşünüyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Daha fazla video inceledim bu arada. U,zmanlar kesinlikle tavsiye ediyorlar Bülent Yavuz'un anlatımı ile zaman planlamasında sıkıntılarımızın olduğu toksinleri atamadığımızı ve Almanya'da geliştirilen bu yöntemin kesinlikle işe yaradığını anlatıyor. Çok video izledim. Çıkan sonuç bu hayatım muhtemelen değil kesin kilo verdiriyor diyorlar. Sadece bu da değil boyun ağrıları omirilik ağrıları sırt ağrıları. Yahu bi tek ölüme çaresi yok heralde gördüğüm izlediğim kadarı ile BURADAKİ videoyu da lütfen inceleyin.


ANDÜLASYON TERAPİ SİSTEMİ HANGİ HASTALIKLARA İYİ GELİYOR


Fizyo terapistlerin ve diyetisyenlerin kesinlikle kullandığı destek bir program olduğundan bahsediliyor. 20 ye yakın modülü var ve sizdeki sıkıntıya göre çalıştırılıyor. Beslenme şekil bozuklukları her türlü hastalığın tedavisinde özellikle ülkemizde Diyetisyenlerin destek olarak kullandıkları ortaya çıkıyor. Bazı kullanım alanları şunlardır.

1 -Omurga yapısının doğal esnekliğini sağlamada.
2- Gevşeme ve relaksasyonu sağlamada.
3- Metabolizmayı hızlandırmada.
4- Boyun ağrılarında.
5- Uyku sıkıntılarında.
6- Sindirme sorunlarında problemlerinde.
7- Özellikle aşırı kilolularda yağ yakma sağlıyor.
8- Vücuttaki ödemleri atmada

daha bir çok alanda kullanılıyormuş. Hayretle izledim videoları kesinlikle ödem attırdığı kanıtlanmış kilo verdiği kanıtlanmış. Buraya kadar yazdım ve sorunuza tam cevap verebildim umarım. Kullanın gidin bize de yazın mutlaka :)
 
L

Lafebesi

New member
Oo süper ya kaç seans gidecem ki 45 dakikadan bahsediyorlardı. Umarım çok pahalı da değildir ben de kullanayım. Ankara'dayım kızlar ben size gelişmelerden haberler vereceğim. Sağlığıma yatırım yapayım sırta bele de iyi geliyorsa tam benlik demektir. Hoş bu ağrılarımın kilo ile de alakası var ama umarım işe yarar teşekkür ediyorum sağolun :)
 
Üst