Ankara'da işini iyi yapan bir psikolog arıyorum.

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Fatma kırımlı taşkın seans ücreti kadınlar kulübü Fatma kırımlı taşkın ücreti hamilemiyim forum'da.​

Ben uzun zamandır eşimle aramiz kötü. Ankara'da yaşıyorum bir psikolog arıyorum. Yani artık konuşarak bile anlaşamıyoruz. İnanın çocuklar var arada onlar için psikoloğa gidip eşimle aramızı düzeltmek sıkıntıları gidermek istiyorum. Şuan eşimi ikna aşamasındayim. Bana Ankara'da iyi bir psikolog ya da bu Çankaya'da Fatma kırımlı taşkın varmış. Gidip memnun kalan var mı? Bir de Fatma kırımlı taşkın seans ücreti nedir? Esler arası durumlarda kaç seans gideriz acaba?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Ben de Ankaralıyım. Psikolog Fatma Kırımlı Taşkın ismini çok duydum. Eşler arası iletişim ve aile içi sorunlara en iyi çözüm getiren ünlü bir psikolog. Bence hiç düşünmeden gidin derim. Aile içi iletişimsizlik çatışma çok kötü bir şey. Hele hele o evdeki çocukların bunları görmesi duyması şahit olması daha kotu. Çok iyi düşünmüşsünüz bence psikoloğa gitmek ile. Ayrıca inşallah eşiniz de ikna olur ve aile içinde daha huzurlu ve mutlu olursunuz. Çünkü o çocuklar huzurlu ve mutlu bir ortamda yetişmeyi hak ediyorlar. Bu arada Fatma Kırımlı Taşkın seans ücretleri 2012 yıllarında 250 diye biliyorum ama şuan nedir bilgim yok dilerseniz telefon numarasını arayarak bilgi alabilirsiniz.

Ankara Psikolog Dr. Fatma Kırımlı Taşkın 0532 696 23 07 iletişim numarası
Adresi ise Bahçelievler mahallesi Aşkabat caddesi (7.cadde) 24/3 Çankaya Ankara

Eşler arası ilişki çok önemlidir. Hem aile içi iletişimleri hem cinsel açıdan yaşamları önem arz eder. İlgisiz eşler eşi ile ilgilenmeyenler.. Peki ilgisiz eşin ilgisini çekmek için neler yapılabilir. ''Şimdi sizleri eşimin ilgisini nasıl çekebilirim'' konumuza götürmek istiyorum. Sizler de yorum yaparak destek olabilirsiniz.

 
Üst