Any klaen kullananlar kullandıkça ürün nasıl etki etki gösterdi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Any klaen kullananlar kadınlar kulübü any klaen nasıl kullanılır hamilemiyim forum'da.​

Kızlar saç dökülmeme iyi gelen hiç bir ürün bulamadım sizler neler kullanıyorsunuz saç dokulmesine karşı. Peki any klaen ürününü duydunuz mu nasıl kullananlar var mı memnun kaldıysanız önerir misiniz? Any klaen kullananlardan yorum bekliyorum. Arkadaşlar nette var ama hepsi burada Trendyol filan acaba güvenilir miyim? Ürünü alırsam işime yarar mı sorunumu düzeltir mi acaba?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Saç dökülmesine iyi geldiğini düşündüğünüz ne varsa yaptım diyorsunuz. Bir kan testi yaptırıp değerlerinize baktirdiniz mi çünkü kan değerleri düşük olduğunda maalesef saç dokulmesine kullandığınız pek bir şey fayda etmeyebilir. Any klaen hakkında güzel ve olumlu şeyler söyleniyor ama eğer kan değerleriniz düşükse bu da fayda etmeyecektir. Any klaen saç ürünlerinin birçok çeşidi var saç dökülmesinden müzdaripseniz ve kan değerlerinizde herhangi bir sorun yoksa sarımsak ve badem özlü olani kullanmanızı öneririm. Dediğiniz sitelerden de satın alabilirsiniz bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Hamileyken de maalesef hormonlara bağlı saç dökülmesi artıyor. Peki "hamileyim ve saç dokulmem çok fazla ne yapabilirim" konumuzu aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

 
Üst