Merhabalar
Canım hiç hamile olduğunu düşünmedin mi? İlaç doğru kesebilir ya da geciktirebilir adetini ama hamile de olabilirsin belki. Her zaman düzenli olurken hiç mi ilaç almadın? Yani
arveles ilacı güçlü bir ilaçtır doğru ama hamile olabileceğini de göz önünde bulundur bence tabii korunmasız ilişki yaşıyorsanız. Bence 3 gün geçmişken bir test yapabilirsin. Sonucu bize de yazarsanız seviniriz. Bu arada arveles ya da herhangi antibiyotik benzeri ilaçlar
adet gecikmesi yaşatabilir. Bu tür ilaçlar olağan adeti bile kesebilir ya da kanamasını azaltabilir. O yüzden kanama anında doktorunuza danışmadan ilaç almayınız.
Adet gecikmesi yanında adetin erken gelme durumları da söz konusu olabilmektedir. Peki adet neden erken gelir hiç düşündünüz mü?
''Adetim erken geldi neden olabilir acaba'' yazımızı da inceleyebilirsiniz ya da merak eden arkadaşlarımız varsa linkten konuya yönelebilirler.
Adetin erken gelmesi hamilelik belirtisimidir kadınlar kulubü adetin erken gelmesi neden olur hamilemiyim forum'da. Selam kızlar benim bu ay adetim erken geldi de anlamadım her zaman düzenli günü gününe aynı olan adetim 3 gün erken oldu. Bunun sebebi nedir? Gebelik olabilir mi diyeceğim ama...