Ayaktaki nasırı ne geçirir lütfen kalıcı çözümler bekliyorum

S

sorumvar

Member

Nasıra ne iyi gelir kadınlar kulubü nasıra ne iyi gelir ayak hamilemiyim forum'da.​

Kızlar babamın ayağında nasır çıkıyor ve adamcağız gece bekçiliği yaptığı için ayakkabı da giyemiyor. Ayaktaki nasıra çare nedir söyler misiniz? BAzen sağ bazen sol ayak altında çıkıyor nasır. Kesin ve kalıcı çözümü var mıdır nasırın? Nasıra ne iyi gelir hızlı geçirme yöntemi var mıdır bunun? Acı veriyor diyor bazen yürüyemiyor diyor terlik giyiyor bu soğuk havada. Lütfen yardımlarınızı bekliyoruz.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Nasır gerçekten acı veriri ve bazen inatçı olan yaralardır. Nasır çoğu zaman sürtünmeye bağlı baskı sebebiyle de olabilen sert yaralardır. Kaşınabilir ve acı hissettirebilir. Bunu geçirmenin birkaç yöntemi var tabii ki. Ama size tavsiyem babanız aynı ayakkabıyı uzun süre giymemeli. Yanlış ayakkabı kullanımı ve uzun süreli aynı ayakkabıyı ayağı sıkan rahatsızlık veren ayakkabılar da nasıra sebep olabilir. Şimdi nasır nasıl geçer bakalım.

''Nasır nasıl geçer''​

  • Eczanelerden edineceğiniz nasır bantlarını kullanabilirsiniz.
  • Birkaç damla su içine birkaç tane aspirin atın ve macun kıvamına getirin nasır üzerine sürün sargı bezi sarın sabaha kadar bekleyin nasır geçene kadar aynı işlem her gece tekrarlanır.
  • Hint yağı ve sirke karışımı da inatçı nasırları küçültmeye yardımcı olur.
  • 1lt suyun içine papatya ekleyin. Papatyalar suyun içinde iyice açılınca ayaklarınızı bu suyun içinde bekletin, her gün 30dk bunu tekrarlayabilirsiniz.
  • Nasıra domates parçası bağlamak da nasırı iyileştirdiği bilinmektedir.
Ayaklarımız aslında tüm vücudumuzun yükünü taşıyan uzuvlarımızdır. Rahatsız olduklarında anlarız kıymetlerini. Şimdi size önemli bir konunun linkini daha vereceğim. ''Topuklarımdaki çatlaklarla baş edemiyorum'' hemen yazımızı aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

 
Üst