Bademciklerim sürekli şişiyor çözüm var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Bademcik şişmesine ne iyi gelir kadınlar kulübü bademcik şişmesi nasıl geçer hamilemiyim forum'da.​


Önemli bir sorunum var ve yıllardır bununla yaşamak zorunda kalıyorum. Bademciklerim sürekli şişiyor. Sürekli dikkat etmem gerekiyor. Yaz aylarında doya doya soğuk su içmek benim için hayal oldu. Ayrıca her bademcik rahatsızlığımda yataklara kadar düşüyorum. Anlayacağınız bademcik benim için kabus halini aldı. Tam olarak ne yapmam gerekiyor bilemiyorum. Bademcik şişmesine neler iyi geliyor ve izlemem gereken yollar neler? Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhablar,
Bademcik sorunu bir çok insan için çok büyük bir problem haline gelmiş durumda. Hatta dediğiniz gibi insanlara kabusu yaşatır hale getiriyor. Sizin için doktor kuzenime sordum ve aldığım bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum. Öncelikle bademcik aslında insanı hastalıklardan koruyan bir sistemin oldukça önemli bir yapısı. Bademcik şişmesi nedeni ise virüs ve bakterilerdir. Özellikle soğuk algınlığı, öpme, temizliğe yeteri kadar önem vermeme, başkasının tabağından yemek, elleri sürekli ağza götürmek, uzun zamandır aynı diş fırçasını kullanmanız, başkasına ait temizlik ve bakım ürünlerini kullanmak, vücut bağışıklık sisteminin düşük olması, boyun ağrısı, farklı bir ateşli rahatsızlık ve aşırı iş temposu ile yorgunluktan dolayı ister istemez virüs ve bakteriler vücudumuza geçebiliyorlar. Ayrıca zamanında önlem almayınca da daha büyük rahatsızlıklara da sebebiyet verebiliyor. Bu açıdan evvela doktor teşhisi ve tedavisi önemli. Bunun dışında ise tuzlu ılık su gargarasını kullanabilirsiniz. Limonlu ılık su tüketimi de iyi gelecektir. Ayrıca bitkisel karışımlardan da faydalanabilirsiniz. Yalnız size tavsiyem öncelikle yaşam şart ve kalitenizi tekrardan gözden geçirmenizdir.

Evde boğaz ağrılarını geçirmek mümkün mü? Malum korona dolayısı ile evlerden çıkamıyoruz ve evde çözümler aramaya başladık birçok hastalığa. Aşağıda linkini bıraktığım yazı aslında tam da bununla ilgili dostlar. ''Evde boğaz ağrısı nasıl geçer'' bakmakta fayda var diye düşünüyorum. Sağlıklı günler canlar.

 
Üst