Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Soru Sor
Balık Burcu Erkeğine Ne Hediye Alınmalı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 225" data-attributes="member: 1"><p>Merhabalar</p><p>Benim de balık burcu tanıdığım olduğu için size birkaç fikir vereceğim. Özellikle kadın da erkek de çok mutlu olmayı isteyen e hediyelerden hoşlanan bir burçtur. Özellikle burç su grubundan olduğu için deniz su tarzında hediyeler hoşuna gidecektir. Ne gibi açacak olursak deniz ya da denizciliği anımsatan aksesuar ya da takılar olabilir. Yine duygusal bir burç olduğu için güzel bir film ya da kitap olabilir. Sizi ona anımsatan bir hediye olabilir. Duygusal olduğunu sürekli söylüyorum ama ona birlikte baş başa kalabileceğiniz bir tatil bileti bir piknik organizasyonu yapın bakın nasıl mutlu oluyor onu mutlu etsin ufacık bir şey olsun ona yeter.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 225, member: 1"] Merhabalar Benim de balık burcu tanıdığım olduğu için size birkaç fikir vereceğim. Özellikle kadın da erkek de çok mutlu olmayı isteyen e hediyelerden hoşlanan bir burçtur. Özellikle burç su grubundan olduğu için deniz su tarzında hediyeler hoşuna gidecektir. Ne gibi açacak olursak deniz ya da denizciliği anımsatan aksesuar ya da takılar olabilir. Yine duygusal bir burç olduğu için güzel bir film ya da kitap olabilir. Sizi ona anımsatan bir hediye olabilir. Duygusal olduğunu sürekli söylüyorum ama ona birlikte baş başa kalabileceğiniz bir tatil bileti bir piknik organizasyonu yapın bakın nasıl mutlu oluyor onu mutlu etsin ufacık bir şey olsun ona yeter. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
atatürknezamandoğduiseyılolarakaşağıyarakamşeklindeyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Soru Sor
Balık Burcu Erkeğine Ne Hediye Alınmalı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…