Balık burcu erkeğine uyum sağlayan burçlar hangileri?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Balık erkeği ile uyumlu burçlar kadınlar kulübü balık erkeği ile anlaşan burçlar hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar ben bir balık erkeğim ve balık erkeğinin tüm özelliklerini taşıyorum diyebilirim yani bu aşırı duygusal olmam beni herkesle uyumlu hale getirmiyor maalesef bu burçlardan anlayan arkadaşlar varsa eğer balık burcu erkeği ile anlaşan burçlar konusunda bana yardımcı olursa sevinirim bir balık burcu olarak kiminle hayatımı birleştirebilirim yardımlarınızı bekliyorum. Balık burcu erkeği ile uyumlu burçlar hangileri benim aşırı duygusallığımı kim yüklenebilir hangi burç yüklenebilir merak ediyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Balık burcu gerçekten dediğiniz gibi aşırı duygusal bir burç yakın arkadaşlarımdan biliyorum ne kadar alıngan ne kadar duygusal duygusallığı dibine kadar yaşayan bir burç bir diğeri de yengeç bakın eğer aşırı duygusallık sıkıntı olmaz ise balık ve yengeç birbirlerine kol kanat gererler yani ne anlamda duygusal anlamda birbirlerini çok iyi anlayan iki burçtur. Balık burcunun en iyi anlaştığı karşı cins burcu başaktır başak burcu balığın duygularını anlar ona göre davranır yani eğer bir balık erkeği iseniz başak sizin için bir şanstır.Bir de aslan burcu kadını ile anlaşır ama aslan burcu kadını aşırı kıskanç aşırı kontrol altına almayı ister eğer balık erkeği olarak onun hükümdarlığına girecekseniz bu ilişki yürür. Aslan kadını ve balık erkeği ilişkisi zaten ya çok uzun sürer ya da çok kısa sürüp biter.

Yine balık burcu bir arkadaşınız varsa "balık burcu erkeğine ne hediye alınmalı" yazımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
Üst