Merhabalar
Elbette yıkayabilirsin arkadaşım. Ben de battaniyelerimi
çamaşır makinesinde yıkarım. Ama eski modeller ise battaniye çok büyük gelebilir o zaman makineyi zorlayabilir hatta bozabilir. Kazanını zorlamaması gerekiyor. Sana bir fikir vereyim. Bu çamaşır yıkarken de işine yarayacaktır. Battaniye yıkarken makinenin kazanında boşluk kalması gerekiyor. Tamamen doldurur ve kazanı zorlarsa olmaz.
Çamaşır makinesinde battaniye yıkarken mutlaka 30 derecede ve sıkma devrini çok yüksek yapmamak gerekiyor.
Battaniye ağır bir malzeme olduğu için ıslandığı zaman daha da ağır olduğu için devri de en yükseğe alırsanız kazan zarar görebilir. Ben devrini 1200 den 800 e filan düşürürüm güneşe de asarım misler gibi kurur. Özellikle deterjan yanında yumuşatıcı da biraz fazla eklerseniz battaniyeye ekstra bir yumuşaklık katacaktır.
Çamaşır makinesinden gelen kötü kokuların kaynağını bulmak için aşağıdaki yazımızın içeriğine bakabilirsiniz. Bu kötü kokuyu nasıl gidereceğiniz de yine yazımızda mevcut.
''Çamaşır makinemden gelen kötü kokuyu nasıl yok ederim''
Çamaşır makinesi kokusu nasıl temizlenir kadınlar kulübü çamaşır makinesi kokusu nasıl çıkar hamilemiyim forum'da. Kızlar akşam akşam kafama takildi da buraya da yazayım sizlere bir danışayim dedim. Benim çamaşır makinem 5 yıllık bir makine Arçelik marka ama birkaç zamandır çamaşırları...
Ayrıca artık zamanıdır kurutma makinesi alayım diyor isen aşağıdaki linke bak hayatım.
Çamaşır kurutma makinesi tavsiye kadınlar kulübü'nde Çamaşır kurutma makinesi tavsiyesi tüyoları Çağımızın en büyük yardımcılarından birisi de hiç kuşkusuz kurutma makinesidir. Bundan on yıl öncesine kadar, bazı kişilerin (maddiyat burada önemliydi ) evlerinde bulunan bu kurutma makineleri, hem...
www.tavsiyekulubu.com